Wedstrijd, vv Lisse JO19-4 – Rijnvogels JO19-2,

Trainers, Frank en John,

Tussenstand, 2-3,

Einduitslag, 2-4,

Doelpunten, Bryan 2x, Samy 1x en Eugenio 1x.

Uit tegen vv Lisse een trage start waar Lisse al binnen twee minuten een doelpunt scoorde en nog geen tien minuten later een afstandsschot die hoog over de keeper van de Rijnvogels in het doel belande en Lisse de 2-0 op het scorebord had staan. Na deze treffer waren de mannen van de Rijnvogels warm gedraaid en een assist van Aron naar de reeds op snelheid liggende Bryan kon al snel de 2-1 in tikken. Deze actie herhaalde zich nog een keer en laat Bryan Samy de 2-2 in knallen en dan is er weer een wedstrijd met deze stand waar Lisse even geen antwoord op weet. Vlak voor rust maakt de achterhoede een foutje met een tikkie terug bal naar de keeper waar Eugenio zeer alert op reageert en de keeper van Lisse weet te verrassen, 2-3. Vlak voor rust weet Bryan langs de verdediging van Lisse door te breken en kan dan af gaan op de 2-4 maar de scheidsrechter vindt het dan op dat moment nodig om de zaak af te fluiten wat even voor commotie zorgt, met een kleine voorsprong verlaten we het zon overgrote veld om even bij te praten met een kopje thee.

De tweede helft worden de vogels steeds beter en weten de Lissenaren geen stand meer te houden en zien we onze mannen steeds meer groeien in de wedstrijd en dan is het een genot om zo de mannen te zien voetballen en in de elfde minuut kan Bryan de 2-4 in de touwen van het doel plaatsen. Lisse lijkt op dat moment verslagen te zijn en vechten niet meer om er nog wat van te maken en geven zich langzaam over en zo kunnen we de drie verdiende punten meenemen richting de Kooltuin.