Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – VVSB JO19-3,

Scheidsrechter, Adri Ouwehand,

Tussenstand, 1-0,

Einduitslag, 2-2,

Doelpunten, Joey 1x, Bryan 1x,

De wedstrijd tegen VVSB staat op het programma en dit wordt thuis op veld 3 gespeeld waar de gasten uit Noordwijkerhout in de eerste helft meer op het terrein van de Rijnvogels te vinden waren. Pas naar vijftien minuten is de eerste aanval te zien van onze mannen en weet Joey door de verdediging te dringen en neemt de bal vol op zijn slof en is de keeper kansloos en de 1-0 staat. VVSB blijft gevaarlijk aanvallen maar kunnen de vele kansen niet  verzilveren en met een kleine voorsprong gaan we de rust in.

De tweede helft zien we gelukkig dat de Rijnvogels meer in de verdediging gaan en dus ook meer op het speelveld van VVSB. De tegenaanvallen waar VVSB kan scoren zien we dat twee spelers de bal niet weten te raken om tot scoren over te gang. Dan is het de beurt aan de vogels en vliegen snel weer richting het doel van VVSB en een prachtige voorzet naar Bryan weet hij te scoren en staat het 2-0 en dan is het zaak dit te behouden. Een corner van VVSB komt goed voor de voeten van de tegenspelers en kunnen scoren, 2-1. Ook de vogels krijgen voldoende kansen om de kleine voorsprong uit te breiden waar ook Aron de kans krijgt te kunnen scoren maar de keeper van VVSB weet deze bal uit de touwen te houden. Na een aantal waarschuwingen van de scheidsrechter richting de leiding van VVSB over onnodig geschreeuw naar hem gaat de wedstrijd verder. In het laatste kwartier krijgen de Noordwijkhouters door een poeier op doel in de uiterste hoek waar onze keeper het na kijken heeft toch de gelijkmaker te scoren, 2-2 , en met deze stand waar VVSB in de eerste helft de beteren waren maar onze mannen in de tweede helft lieten zien dat zij ook vechters zijn maar de kansen onbenut lieten.