Jo15-2 veel sterker dan Quick Boys

Vandaag voor de mannen van Binnendijk een heuse derby op De Kooltuin, om 8.45 floot de uitstekend leidende scheidsrechter Bol voor het 1e fluitsignaal
Heerlijk weer en temparetuurtje en een veld dat heerlijk nat was van de dauw.
Vanaf minuit 1 was duidelijk dat er vandaag voor de mannen van Nieuw Zuid weinig viel te halen op De Kooltuin, de achterhoede stond als een huis., en de middenvelders  ondersteunden de aanvallers met de vele aanvalsgolven op het doel van Quick Boys
De bedoelingen waren goed maar in het voetbal draait het nog steeds om scoren, en daar had de FCR het vandaag moeilijk mee
Net niet ff goed kijken als er een ander beter voorstaat en een paar keer afgeven als de keuze zelf door gaan had moeten worden gemaakt, het was  daardoor 0-0 bij rust maar was  het spel leuk om naar te kijken
Na rust hetzelfde spelbeeld en de juiste scherpte ontbrak wederom voor de goal, een wet in het voetbal luid dan ook vaak als jezelf niet scoort, en dat geschiedden  ook bijna, bij eigenlijk werkelijk de enigste kans was het Quick boys die uit de counter op voorsprong  kwam ware het niet dat de paal redding bracht.
Zou het dan toch 0-0 blijven iets wat FCR echt niet zou verdienen, het andwoord was nee, want in de 22e minuut na rust kwam FCR eindelijk dik verdiend op 1-0, tekenend was dat de 2-0 een minuut later  viel en het verzet bij QB gebroken was