JO15-1 pakt belangrijke punten

FC Rijnvogels JO15-1 – Noordwijk JO15-2

Vandaag, 8 april, speelt de JO15-1 tegen de nr.3 in de competitie, namelijk Noordwijk JO15-2. De spanning stijgt nu het einde van de competitie nadert. De JO15-1 heeft slechts 1 puntje voorsprong op de concurrent, dus de boodschap is duidelijk, WINNEN!!! Leroy is nog steeds geblesseerd en Alex uit de JO15-2 mag in de tweede helft invallen.

FCR begint fel en zet Noordwijk gelijk onder druk. Na 2 kansjes van Arco en Daan is het Daan, die na een kwartier spelen, Geert de bal meegeeft. Hij loopt naar de achterlijn, houdt overzicht en geeft voor op de meegelopen Rian, die de bal achter de keeper schiet, 1-0. Bij een schot van Daan gaat de bal maar net langs de lat en komt bij Julian. Hij legt terug op Luc, die zijn schot hoog in het achternet ziet belanden. De keeper van Noordwijk kan een schot van Rian nog net met zijn voet wegwerken. Luc neemt een vrije trap en Arco loopt in bij de eerste paal en kan zijn voet tegen de bal zetten en de 2-0 is een feit. Dan komt Noordwijk met een prima aanval en is knap gevaarlijk voor het doel van FCR.

Ook in de tweede helft is Rijnvogels een maatje te groot voor Noordwijk. Al snel mag Bart een corner nemen en Geert kan hem bij de tweede paal gemakkelijk binnenschieten, 3-0. Noordwijk roeit met de riemen die ze heben en er komt weer een corner. Bart weer achter de bal, dit keer kan Arco koppen, maar de bal wordt van de doellijn geschoten. Rian komt 1 op 1 op de keeper af en lobt de bal over de keeper het doel in, 4-0. Nog geen 2 minuten later speelt Luc de bal door de verdediging naar Rian en hij schuift de bal langs de keeper, 5-0. Noordwijk weet door de verdediging te komen, maar Danny kan voorkomen dat Noordwijk een doelpuntje pakt. Bij een tegenaanval staat Arco vrij bij de penaltystip en kan de 6-0 aantekenen. Noordwijk schiet de bal over de verdediging naar een aanvaller, deze gaat alleen op Danny af, maar ook hier is het Danny die de bal met de voet pareert. Als laatste mag Bart nog een schot lossen, maar de bal is een te makkelijke prooi voor de keeper van Noordwijk.

Jullie komen steeds dichterbij, al is/wordt het nog lastig zat. Blijf scherp en fel, dat hebben we vandaag gezien en dan lukt er heel veel.