Jo15-1: doet wat het moet doen

FC Rijnvogels JO15-1- Foreholte JO15-3

Vandaag, 3 december, staat de wedstrijd gepland tegen de nummer 2 in de competitie. Zelf staat de JO15-1 eerste, dus winst zou de positie verstevigen. Luc heeft met de training een blessure opgelopen en daarom in Coen uit de JO15-2 er bij gehaald.

De wedstrijd is nog maar net begonnen als Bart een bal op maat geeft aan Leroy. Hij gaat z’n man voorbij en geeft voor op Rian. Rian schiet vervolgens de bal langs de keeper en staat het 1-0. De bal gaat lekker rond en de paal houdt een schot van Arco tegen. Bij een corner wordt het schot van de lijn gehaald door een speler van Foreholte, dan komt de bal bij Geert, zijn schot gaat snoeihard onder de lat het doel in, 2-0.

De tweede helft begint en het zijn de Rijnvogels die het spel maken. Geert trapt de bal ver naar voren en het is Rian die daar op af gaat en heel beheerst de bal over de keeper wipt, 3-0. Foreholte staat met de rug tegen de muur. Onze verdediging houdt de deur op slot. In de hele tweede helft heeft Danny 1x moeten ingrijpen en deed dat goed. In minuut 10 is het Arco die in de kluts een schot op doel waagt en deze belandt in het netje, 4-0. Foreholte is moegestreden en als de bal dan richting doel gaat, wordt daar een handsbal gezien en levert het voor de Rijnvogels een penalty op. Leroy staat achter de bal en schiet, genadeloos, binnen, 5-0. Tot slot pakt Rian nog een doelpuntje mee. Het is rommelig in het strafschopgebied en daar weet Rian wel raad mee, hij maakt er 6-0 van.

Prima wedstrijd met regelmatig goed voetbal. Jullie kregen complimenten van de Foreholte aanhang en dat is sportief. Er komen nog best lastige wedstrijden aan en daar hebben wij zin in. Coen bedankt voor je prima invalbeurt.