De meiden van MO11-1 nemen punt mee uit Capelle

CVV Zwervers MO11-1 tegen FC Rijnvogels MO11-1

Vandaag mistte de meiden 3 speelsters wegens vakantie. Ilse en Mila waren bereid om even in te vallen. Dus maar 1 wissel van ons tegen 4 van de tegenstanders.

Om 11.00 startte de wedstrijd met de aftrap van FCR. Tess stond als eerste wissel. Zwervers begon sterk en zij hadden de eerste kans op een goal. Gelukkig kon Lisa deze door een mooie actie voorkomen! De verdediging van FCR moest hard werken en Esmee, Isabel en Mariël stonden daar prima hun mannetje!
Na de eerste time-out bleef Mila even achter als wissel. In de 18e minuut een schot van Lisa die helaas in de handen van de keepster belandde. FCR had het lastig en kwam moeilijk langs het middenveld van Zwervers. Een mooie bal van Lisa op Tess, die helaas in het zijnet schoot. In de 25e minuut een grote kans van Zwervers maar Ilse was voorbereid en had weer een goede redding. Kort voor rust kreeg Zwervers nog een corner maar gelukkig ging die over alles en iedereen heen.
De tweede helft startte zonder Suzan, die even wissel stond. De vrije trap van Zwervers was niet dreigend. Isabel stond keurig te verdedigen en gooide zich tussen het schot op doel.

Na de laatste time-out was Esmee wissel en mocht Lisa gaan verdedigen. Een corner van Isabel gaf geen dreiging. Mooie actie van Tess maar helaas kon ze hem net niet goed voorgeven. Schot van Suzan die helaas in de handen van de keepster terecht kwam. Tessa was hard aan het bikkelen op het middenveld en won meerdere duellen. De laatste paar minuten was het erg spannend voor het doel van Ilse. Maar die stond goed te keepen. Daarna kon FCR er nog even uit. Tess had een hard schot van afstand maar eer dat de bal voor het doel kwam was de vaart eruit en was het een makkelijk balletje voor de keepster. Daarna klonk het eindsignaal. FCR had niet voor niets dat hele eind gereden en kon 1 punt mee naar huis nemen.

De volgende competitiewedstrijd staat gepland op zaterdag 9 maart. Deze zal om 8.30 uur thuis worden gespeeld tegen de MO11-1 van DWO.
Zaterdag 2 maart  is er op de Kooltuin ook een oefenwedstrijd; MO11 tegen M013-2. Aanvang 11.00 uur. Komt u ook Weer kijken?