Dames3 – VV Oegstgeest DS2

In de wedstrijd tegen HPSV, een van de ploegen die nog kampioen kan worden, speelden de meiden een heel goede wedstrijd met de meiden van de MA1 in de gelederen. De tegenpartij had voor de wind, maar door het korte dekken kreeg de tegenstander niet de kans om de ballen voor de wind op doel te schieten. Maar uit hun corner maakten ze de 0-1, omdat bij ons slecht werd uitverdedigd. Maar we pikten het weer goed op en kwamen op de 1-1 door Mieneke die de bal door een kluwen van spelers binnenschoot. Na een half uur kwam de tegenstander op 1-2, maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Toen was de tegenstander pisnijdig op de scheidsrechter. Allen van HPSV vlogen hem aan, maar hij was niet te verwurmen. Dus met deze stand brak de 1-1 aan.
In de tweede helft werd de tegenstander steeds meer gefrustreerd op alles wat ze tegen kregen en onze speelsters bleven lekker voetballen. Veel kansen kregen we niet, al hadden ze wind mee. Maar wat gebeurt er in de laatste minuut? De scheidsrechter ziet hands van onze meiden. Protesteren hielp niet. Dus de strafschop werd binnengeschoten en verloren we deze onverdiend met 1-2. Net als de uitwedstrijd, die verloren we ook met 2-1 in de laatste minuut.
Maar meiden, klasse gevoetbald en de meiden van de MA1 bedankt voor het opvullen van de gaten. Mieke, Manouk en Romy, hartelijk bedankt. Klasse meiden!