JO19-3 komt niet langs een sterker DoCoS.

,jo19-3-foto-1 jo19-3-foto-2 jo19-3-foto-3 jo19-3-foto-4 jo19-3-foto-5 jo19-3-foto-6
Wedstrijd, DoCoS JO19-3 – Rijnvogels JO19-3
Trainer, Adri,
Tussenstand, 5-2,
Eindstand, 7-3.

De uitgestelde wedstrijd tegen DoCoS werd gespeeld op een door de weekse woensdagavond in Leiden om 20.00 uur. Een snijdende koude wind en reeds donker vertrokken we richting het verlichte hoofdveld van DoCoS. Adri beschikte over een bijna voltallig team en er werd op echt gras gespeelt.
De eerste helft bleef DoCos terug houdend en binnen tien minuten stond de Rijnvogels al op 0-1 door geweldige samenwerking van Johan en Mark en de treffer van Bryen. De toch wat sterkere DoCos kwam naar deze openingstreffer direct terug in de aanval en scoorde twee maal achter elkaar daar een speler van DoCos vrij stond en makkelijk kon scoren. Joost die richting de keeper van DoCos ging en die de eerste aanval kon afslaan maar de keeper de bal zo maar terug gooide richting Joost en hij koelbloedig de 2-2 kon maken en is het weer een wedstrijd. DoCos laat het hier bij niet zitten en komt sterk terug en weet dan voor dat het eindsignaal van de eerste helft klink het scoren bord op 5-2 te zetten.
De tweede helft blijven onze mannen knokken tegen een ietsje sterkere tegenstander en die hebben best veel moeite om onze ijzersterke verdediging te passeren en de vele schoten op het doel van Aron weet hij de vele aanvallen af te slaan. Een speler van DoCos die kramp krijgt wordt gewoon behandeld door een speler van de Rijnvogels, goed gedaan Paul. In de laatste kwartier was het DoCos die niet meer te kloppen was en verder uit kon lopen naar 7-2. Daar Bart in het strafschopgebied van DoCos onderuit werd gehaald besloot de scheidsrechter de bal op de penaltystip te leggen en niemand van DoCos was hier op tegen, zeker met deze voorsprong. De eer ging naar Remco en daar hij geen ervaring heeft met deze actie’s wist hij de eindscoren op 7-3 te brengen.
Oke mannen jullie zijn niet weggespeeld door de Leidenaren en hebben best wel laten zien dat DoCos er voor heeft moeten voetballen en het niet cadeau hebben gekregen. Ook de harde kern op de tribune waren in de stemming en verveelde zich geen moment, zie de foto.