HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Afscheidsfeestje van het tweede

AFSCHEID MET EEN BEDANKJE

Na afloop van de laatste en tevens met 2-1 van Jodan Boys gewonnen wedstrijd werden er een paar spelers en begeleiders in het royaal schijnende zonnetje gezet. Rolf Mulder sprak hen met een ludieke noot toe en er hoorde een ruikertje bij. Voor de trouwe en immer aanwezige begeleiders Piet Varkevisser en Jaap van den Eijkel ging dit vergezeld van een welverdiende dinerbon na 10 trouwe dienstjaren. De als speler stoppende spelers Rob van der Gugten (vandaag vader geworden van een zoon, Chris), Gert Jan Vlieland en Jack de Jong nemen het vaandel van de begeleiders over en blijven zodoende intensief bij het gezellige stel betrokken. Dit zal waarschijnlijk ook voor Frank Guijt die al lang geblesseerd is gelden. Hopelijk blijft de eveneens lang geblesseerde Joey Ko ook bij het illustere gezelschap. Stef Onderwater gaat in een vriendteam voetballen.

In de avonduurtjes werd het seizoen traditioneel met een barbecue voor spelers, staf, en de trouwe ouders/supporters bij Jaap van den Eijkel thuis met een voortreffelijke barbecue afgesloten. Daar werden de afscheid nemende spelers nog eens gefêteerd met attenties door het komische duo ‘ome Sander’ van der Gugten en Gert Jan Vlieland. Ook trouwe volger tijdens de derde helft Nico van Maren werd niet vergeten. De trouwe cameraman werd door Gert Jan als ‘flitspaal’ betiteld maar nam het kistje sigaren dankbaar in ontvangst. De mooiste en blijvende herinneringen waren voor Piet Varkevisser en Jaap van den Eijkel. Een fotocollage van de mooiste momenten uit hun 10-jarig vrijwillig dienstverband. En het werd daarna nog lang gezellig………..

Een woord van dank voor 10 jaar gastvrijheid is voor het echtpaar Jaap en Corine van den Eijkel is meer dan op z’n plaats.

27/05/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media