HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

AFSCHEID | Vertrekkers A-selectie in het zonnetje gezet

Er is helaas een tijd van komen en gaan en die laatste fase is aangebroken voor enkele spelers en stafleden van ons vlaggenschip. Gisteren was de laatste training met de groep die samen het avontuur voor het seizoen 2020/2021 aangingen. Het avontuur wat zo uitstekend begon maar door de COVID-19  pandemie als een nachtkaars uitging. We zullen nooit weten wat het seizoen had gebracht maar dat er muziek in deze selectie zat stond als een paal boven water, met een nieuwe staf en nieuwe energie wat weer door de hele vereniging haar weerslag had.

Een onderlinge wedstrijd afgelopen zaterdag was het laatste wapenfeit van de huidige selectie. Er werd in stijl afscheid genomen want het werd een attractief duel met veel goals en prachtige hoogstandjes waar we aan het begin van het seizoen met z’n allen zo van genoten. Romano van der Stoep is de vertrekker met de meeste dienstjaren die De Kooltuin achter zich zal dicht doen. Arie de Vreugd, Max van Steen en Jan de Bruin mogen ook terugkijken op mooie jaren en gaan nu hun heil elders zoeken. Brian Thong gaat na twee seizoenen een nieuw avontuur aan en het huwelijk tussen Derrin Wijdenbosch en FC Rijnvogels bleef beperkt tot één seizoen. Ook assistent trainer Roy Mulder gaat na één seizoen afscheid nemen van het vlaggenschip en een andere functie binnen FC Rijnvogels bekleden.

De bekende gezichten van de Evenementencommissie hebben op gepaste wijze afscheid genomen van deze kanjers, die allemaal hun strepen hebben verdiend de afgelopen jaren op Sportpark De Kooltuin. Een presentje en veel lovende woorden later willen we ook via deze weg nogmaals onze dank betuigen aan deze toppers die het elders minstens net zo goed zullen gaan doen. Bedankt voor de mooie momenten bij onze mooie vereniging.

25/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media