HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ADO clinic een schot in de roos!


Woensdag 23 mei rond een uur of één in de middag stonden er maar liefst vijftig super enthousiaste en misschien een beetje zenuwachtige dames tot en met 13 jaar te trappelen om een clinic te volgen van de meiden van ADO Den Haag. Het werd een super gezellige en leerzame middag, waar het weer ook uitstekend meewerkte.

Nadine Noordam, Romy Speelman en Nance van der Meer waren al vroeg op De Kooltuin om een leerzame en pittige training uit te zetten voor onze jeugdspelers. Alle drie de meiden zijn jeugdinternational, spelen wekelijks in de eredivisie en dus gingen alle tips er als zoete koek in bij onze meiden.

Na een welkomstwoordje werd er begonnen met een uitgebreide warming up en daarna een leerzame training. Scoren, passen en trappen en 1 tegen 1 stonden er op de planning. Het plezier straalde er vanaf. In de pauze stond er een lekker bekertje limonade, een krentenbol en een stuk fruit klaar voor de deelnemers. Na de pauze stond er een 6 tegen 6 toernooitje op het programma waarbij de teams doordraaiden en de meiden van ADO scheidsrechter waren.

Na een leuke groepsfoto gingen de deelnemers met een toffe gevulde goodiebag naar huis en konden ze nog op de foto met Nadine, Romy en Nance. Het was een super leuke middag. Dank aan alle vrijwilligers en onderstaande sponsoren. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Enthousiast geworden? Je bent altijd welkom bij FC Rijnvogels. Stuur snel een mailtje naar dames@fcrijnvogels.nl om je aan te melden of een keertje mee te trainen!

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door:
– Onze super enthousiaste en trouwe vrijwilligers
– Het Rijnvogels Gevoel
– Evenementencommissie FC Rijnvogels
– Dames- en meidenafdeling FC Rijnvogels
– De ADO Vrouwen
– Café ’t Wachtje

– Wimper XL

– Candybabe

Meer foto’s: ADO Den Haag clinic

24/05/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media