HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ACCOMODATIE | Zomersluiting Sportpark zomer 2021

Zomerstop op De Kooltuin 

Het seizoen zit er alweer bijna op en de voorbereiding voor het seizoen 2021/2022 zijn in volle gang. Zoals ieder jaar hebben we in overleg met een aantal commissies besloten, tijdens de zomerperiode een rustperiode in te stellen voor het park en de vrijwilligers.

  • Tot en met zaterdag 12 juni is er de mogelijkheid voor onderlinge wedstrijden.
  • Tot en met donderdag 24 juni kan er getraind worden.
  • Vanaf maandag 28 juni tot en met vrijdag 13 augustus zal het sportpark ‘gedeeltelijk’ gesloten zijn.

Dit geldt niet voor de donderdagavonden tijdens het gebruikelijke zomeravondvoetbal. Let wel op, dat er dan bijna tot geen materialen (doelen en ballen) aanwezig zijn en geen gebruik gemaakt kan worden van kleedkamers. Dit is besloten om iedereen (spelers, speelsters, trainers, begeleiders en vrijwilligers) een rustperiode te geven en om anderen de gelegenheid te geven om alles te inventariseren (materialen etc.) en voorbereidingen te treffen op het volgende seizoen.

Let op!! Bovenstaand en onderstaand schema geldt niet voor de Heren 1 en de Vrouwen 1 selectie. Heren 1 zal in de periode van 28 juni t/m 17 juli de voorbereiding starten en daarna weer beginnen op 31 juli. De startdatum van Vrouwen is nog niet bekend. Ook is er een oefenprogramma voor Heren 1 en Vrouwen 1 ingepland. Graag de wedstrijdsecretarissen inclusief Pieter Hazenoot, daarvan op de hoogte brengen en dit met elkaar laten afstemmen en ook alle betrokkenen informeren zoals gebruikelijk.

Hieronder een korte opsomming voor de rest van de vereniging

Periode 28 juni t/m 13 augustus
Sportpark gedeeltelijk gesloten: Er kan wel gebruik gemaakt worden van de kunstgrasvelden op de donderdagavond, maar niet van materialen.

Kleedkamer: deze kunnen helaas nog niet gebruikt worden i.v.m. de geldende COVID-19 maatregelen.

Gebruik van ballen. Dit in overleg met materialen@fcrijnvogels.nl. Het is nog niet inzichtelijk wanneer alle ballen geïnventariseerd zijn.

Oefenwedstrijden: In deze periode worden geen oefenwedstrijden ingepland, met uitzondering van Heren 1 en Vrouwen 1.

Periode 14 augustus t/m 4 september
Trainingen selectieteams (jeugd) vanaf 14 augustus tot en met begin van de beker/competitie kan weer gebruik gemaakt gaan worden van de kunstgrasvelden.

Trainingen overige (jeugd)teams vanaf 16 augustus tot en met begin van de beker/competitie kan weer gebruik worden gemaakt van de kunstgrasvelden.

Gebruik van ballen. Dit in overleg met materialen@fcrijnvogels.nl. Het is nog niet inzichtelijk wanneer alle ballen geïnventariseerd zijn.

In principe zal vanaf 16 augustus alles weer volgens schema kunnen gaan lopen (trainingsschema, veld- en kleedkamerindeling zal dan door Pieter Hazenoot in overleg met de commissie en de Stichting opgemaakt zijn).

Oefenwedstrijden: vanaf 21 augustus kunnen thuis oefenwedstrijden ingepland worden en dan in principe alleen voor de selectieteams (Niet op trainingsdagen).

Bij geen tegenberichten kunnen de natuurgrasvelden vanaf 21 augustus gebruikt worden.

Graag vanuit iedere commissie de medewerking en inachtneming van dit alles.

 

Bestuur FC Rijnvogels

15/06/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media