HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ACCOMMODATIE | Massale opkomst bij geslaagde klussendag!

Hoe vrijwilligers een club groot maken 

Al een jaar lang zijn we met elkaar bezig om FC Rijnvogels, in alle geledingen, weer kleur op de wangen te geven. Dit gaat met elkaar op fantastische wijze. Eén van de grote pijlers daarin is het opknappen van sportpark De Kooltuin. Afgelopen zaterdag 10 juli werd de halfjaarlijkse klussenochtend weer georganiseerd. De toeloop was fantastisch en dat kwam goed uit, want er was meer dan genoeg te doen.

Er werden vele uiteenlopende klussen uitgevoerd deze zaterdagochtend om De Kooltuin helemaal ‘zomerproof’ te maken. Van groenvoorziening tot schoonmaakonderhoud en van timmerklusjes tot ICT en elektra. Vele vakspecialisten waren aanwezig om de talloze klussen af te vinken. Aan het begin van de middag werd er een overheerlijke lunch geserveerd voor de hardwerkende vrijwilligers, die uit alle lagen van de vereniging aanwezig waren. Een bevestiging dat Rijnvogels weer als familieclub aan de weg timmert en dat sportpark De Kooltuin met haar nieuwe inrichting klaar is voor de toekomst en daar overigens nog lang niet klaar mee is. Allemaal gerealiseerd door vrijwilligerswerk.

Ook via deze weg bedanken wij al onze vrijwilligers voor het gedane werk wat gedaan is op de klussendag. We kunnen trots zijn op onze mooie vereniging.

Facilitaire commissie

12/07/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media