HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ACCOMMODATIE | COVID-19 regels veranderen per 25 september

Beste bezoeker van onze vereniging,

 

Het zal u niet ontgaan zijn, vanaf 25 september gelden er weer nieuwe COVID-regels voor het betreden van de kantine op het sportpark. Ook nu zal het weer zoeken worden naar een voor iedereen acceptabele manier om hiermee om te gaan, maar voor nu hebben we gekozen voor de volgende (hopelijk tijdelijke) oplossing:

 

  • De kantine is vrij toegankelijk voor jeugd tot en met 12 jaar, voor deze groep gelden er geen beperkingen.
  • We hebben de kantine gescheiden in 2 gedeeltes. Gezien vanaf de voorkant van het kantinegebouw is de rechterkant van de kantine beschikbaar voor bezoekers die binnen willen zitten. Het aantal plaatsen is aangepast aan de beschikbare ruimte. Indien u in deze ruimte plaats wilt nemen, dan zal een kantinemedewerker u vragen om een geldige corona QR-code die wij met de door de overheid beschikbaar gestelde qr-code scanner zullen controleren. Indien u niet aan de controle wilt meewerken verzoeken wij u om op het buitenterras plaats te nemen.
  • De linkerkant van de kantine is vrij toegankelijk voor het afhalen van eten en drinken en voor toiletbezoek. U mag in dit gedeelte niet verblijven en we verzoeken u dan ook direct na toiletbezoek of afrekenen de kantine weer te verlaten.

 

Wij hopen dat u begrip heeft voor de moeilijke situatie waarin wij ons vereniging bevinden. Wij vragen u dus ook om niet in discussie te gaan met onze vrijwilligers, die enkel het opgelegde beleid vanuit de overheid uitvoeren. U bent van harte welkom op ons sportpark en in de kantine, maar wel binnen de momenteel geldende regels.

 

Met sportieve groet,

Bestuur FC Rijnvogels

24/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media