HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Koen van Liempt en Leonard de Beste naar FC Rijnvogels

De technische commissie is erg blij en trots te melden dat twee toptalenten volgend seizoen op De Kooltuin komen spelen. Koen van Liempt en Leonard de Beste mogen zich vanaf aankomende zomer officieel speler van FC Rijnvogels noemen. Beide spelers komen over van buurman Quick Boys. Beide spelers passen perfect in de ambitieuze toekomstplannen die sinds vorig seizoen van kracht zijn op De Kooltuin.
De 21-jarige Koen van Liempt zal volgend seizoen het offensieve strijdplan van trainer Thomas Duivenvoorden van een impuls gaan voorzien. De buitenspeler maakte in het seizoen 2017/2018 vanuit de jeugdopleiding van Quick Boys zijn debuut in de hoofdmacht en  niet veel later tekende hij zijn eerste contract op sportpark Nieuw-Zuid. Ook in de 2e Divisie waren het aantal speelminuten ruim en met een fraaie treffer in de dorpsderby tegen VV Katwijk betaalde Koen het vertrouwen terug. Ondanks een doorlopend contract bij Quick Boys zal de zelfde opgeleide aanvaller de deur achter zich dicht trekken en wordt hij met open armen ontvangen bij onze mooie vereniging.
Dat geldt ook voor Leonard de Beste. De technische commissie is trots op het akkoord met de multifunctionele middenvelder en bindt daarmee één van de absolute toptalenten uit de gerenommeerde jeugdopleiding van Quick Boys aan zich. Schoon uit de wieg zette Leonard zijn eerste stappen op sportpark Nieuw Zuid en vanaf zijn 4e draagt hij al het blauw-witte tricot van onze buurman. Via het 3e en 2e elftal volgde een plek in de A-selectie, maar op zoek naar speelminuten op landelijk niveau zal Leonard de uitdaging bij FC Rijnvogels aan gaan. Een formule die de laatste jaren voor veel spelers een succesvolle keuze blijkt te zijn.
We heetten zowel Leonard als Koen van harte welkom bij onze warme en mooie vereniging en wensen beide spelers heel veel succes en plezier toe bij FC Rijnvogels.
Technische commissie FC Rijnvogels
Bron foto’s:
Vrijestijlsportfotografie

09/01/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media