HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Van der Stoep en Parami verlaten De Kooltuin

Aan het eind van het seizoen zullen Romano van der Stoep en Maikey Parami vertrekken bij FC Rijnvogels. In goed overleg met de technische commissie zijn beide spelers tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging bij een andere vereniging.

Romano van der Stoep zal na 5 seizoenen FC Rijnvogels op zoek gaan naar een nieuwe prikkel. In de zomer van 2016 kwam de aanvallende middenvelder over van Sparta om op De Kooltuin het avontuur in de 3e Divisie aan te gaan. Een handvol mooie jaren volgden waar de inmiddels 26-jarige Hagenees bijna altijd als een van de eersten op het wedstrijdformulier stond en dit betaalde hij terug met onder andere de topscoorderstitel in het seizoen 2017/2018 met 12 treffers. We bedanken Romano voor zijn inzet voor FC Rijnvogels en wensen hem heel veel succes in de toekomst.

De samenwerking tussen Maikey Parami en FC Rijnvogels zal aan het eind van het seizoen niet verlengd worden. Het was verrassend nieuws deze zomer toen de 26-jarige aanvaller na anderhalf jaar pensioen de schoenen weer van zolder haalde en op De Kooltuin een contract tekende. In het verleden maakte Parami furore bij onder andere VVSB en Rijnsburgse Boys op het hoogste amateurniveau van Nederland. Na een periode van keihard werken om weer wedstrijdfit te worden bleef de bijdrage van Maikey beperkt tot enkele invalbeurten, mede door het stil leggen van de competitie. Ook de sympathieke Maikey bedanken wij voor zijn inzet voor onze mooie vereniging en wensen hem veel succes in de toekomst.

Technische commissie FC Rijnvogels

09/01/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media