HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwenselectie versterkt zich voor het nieuwe seizoen

Al jaren lang timmert FC Rijnvogels aan de weg wat betreft het vrouwenvoetbal. Vijf seizoenen geleden degradeerde de ploeg nog naar de 2e klasse, maar daarna reeg het de successen aan een. Met een kampioenschap, winst in de districtsbeker, promotie via nacompetitie en dit seizoen keurig netjes in het linkerrijtje bij het debuut in de hoofdklasse is het nu tijd voor de volgende stap in de opmars van de Kooltuinbewoners. De club is dan ook blij en verheugd een aantal nieuwe spelers te mogen begroeten en heten ze van harte welkom bij FC Rijnvogels.

Lavinia Poku

De 25-jarige aanvaller komt over van het Alphense ARC. Lavinia heeft haar strepen in het vrouwenvoetbal meer dan verdiend. Zo staat ze bekend als de speler die de allereerste goal ooit maakte in de Eredivisie vrouwen en speelde bij Telstar, Lierse SK en in Spanje op het hoogste niveau. In de regio speelde ze ook nog bij Ter Leede. We zijn er blij met de komst van de linksbuiten uit Alphen, die Rijnvogels graag wil helpen bij haar ambitieuze plannen.

Ramona van der Harst

De 27-jarige middenvelder gaat de overstap maken van het Ridderkerkse RVVH naar De Kooltuin. Ramona was bij de blauw-witten onder andere de aanvoerder in de topklasse en is ook iemand die voetbal ademt. De Scheveningse speelt volgend seizoen ook in de Eredivisie zaal bij ZVV Den Haag. Mooie herinneringen heeft ze ook aan haar tijd in Leiderdorp bij RCL. Ze werd daar kampioen van Nederland en behaalde daar nog meer mooie successen.

Daniëlle Hornes

Een nieuw talent onder de lat bij FC Rijnvogels. Daniëlle is met haar negentien jaar een keeper die op De Kooltuin een grote stap in haar ontwikkeling wil en gaat maken. Ze komt over van BVV Barendrecht, waar ze vorig seizoen een jaar topklasse ervaring op heeft kunnen doen. Daniëlle is een zeer gedreven aanwinst, is woonachtig in Gouda en voelt zich al helemaal thuis op De Kooltuin, waar ze al een paar weken met de groep meetraint.

Romy Scherpenzeel

Ondanks dat Romy slechts 23 jaar oud is, haalt Rijnvogels een dijk aan ervaring in huis. Na in de jeugdjaren onder andere bij streekgenoot Ter Leede te hebben gespeeld, stond ze al snel op de radar bij de betaald voetbal organisaties. Via het CTO Amsterdam, FC Utrecht en Telstar weet ze wat topsport inhoud en neemt ze bagage mee van op het allerhoogste niveau. Dit seizoen kwam Romy uit voor competitiegenoot RVVH uit Ridderkerk en speelt ze volgend seizoen ook bij de nieuwbakken Eredivisionist in de zaal, ZVV Den Haag. Daarnaast is ze ook nog geselecteerd voor het Nederlands Elftal in de zaal, wat zich wil gaan plaatsen voor het EK 2019.

Drita Celaj

Rijnvogels wil zich volgend seizoen mengen in de top van de Hoofdklasse en daar heeft Drita alle ervaring mee. Vorig seizoen werd de pijlsnelle verdediger een belangrijke schakel in het kampioenschap van RCL in de hoofdklasse. Sinds 2011 speelt de Leiderdorpse in het rood-wit van RCL en nu is ze gevallen voor de ambitie van FC Rijnvogels. Drita heeft heel wat jaren Topklasse ervaring en dat zal op De Kooltuin zeker van pas gaan komen.

Jeanny Harders

Rijnvogels haalt met Jeanny een toptalent in huis. Vorig seizoen was er al nadrukkelijke interesse, maar dit seizoen is het gelukt om deze topper uit Den Haag binnen te halen. Jeanny traint mee met het schaduwelftal van ADO Den Haag en speelt bij de jongens Onder 17 jaar van Wilhelmus. Met haar team is ze dit seizoen keurig op een derde plaats geëindigd in de hoofdklasse. Ook van deze ambitieuze alleskunner gaan we komend seizoen veel plezier beleven.

Wij heten deze meiden van harte welkom op De Kooltuin en wensen ze heel veel plezier en succes voor aankomend seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels
Wil jij ook bij FC Rijnvogels komen voetballen? Mail dan snel naar dames@fcrijnvogels.nl.

14/07/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media