HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VROUWENSELECTIE | Leuke teambuildingsdag op het strand

Nadat vorige week voor zowel het eerste als het tweede team de bekercompetitie met een dikke overwinning werd afgetrapt wil je het liefst doorpakken, maar het programma gaf een voetbal loos weekend aan. De vrije zaterdag werd optimaal benut om een hecht collectief te smeden op zowel team- als selectieniveau.

Het Katwijkse strand was het decor en Surfschool Katwijk de locatie. De dag begon met een heerlijke lunch bij Strandpaviljoen BEACH en de sfeer zat er gelijk goed in. Met een volle maag werd de groep opgedeeld in zes teams en werd er voor de overwinning gestreden bij Expeditie Robinson. Samen werken, elkaar leren kennen, je teamgenoot helpen en jouw rol binnen het team bepalen stonden centraal bij de uitdagende opdrachten. Van een katapult bouwen tot aan boogschieten en van balans houden op de evenwichtsbalk tot aan een baan bouwen om een emmer water te vullen. Fanatisme, inventieve oplossingen en hilarische situaties voerden de boventoon. Het plezier straalde er vanaf en met heel veel lachende gezichten maakte het niks uit dat de zon grotendeels achter de wolken bleef.

Na het spektakel hees iedereen zich in een wetsuit en kreeg de groep een spoedcursus surfen. De techniek en veiligheid stonden centraal bij de uitleg en ondanks de frisse wind was het goed toeven in de wilde zee. Het leverde weer mooie taferelen op waarbij het bijzonder knap is dat enkele meiden met nul ervaring natuurtalenten bleken en zo weg surften. Leuk om te doen maar ook om te aanschouwen.

De middag werd afgesloten met de prijsuitreiking waarbij Team 5 met Maaike van den Berg, Daphne in ‘t Veld, Ramona van der Harst en Tirza Kromhout er met het zilverwerk vandoor gingen. De selectie kan terug kijken op een gezellige middag waarin iedereen die daar energie in heeft gestoken weer een stapje dichter bij elkaar zijn gekomen. Deze week mag de selectie weer lekker het veld op ter voorbereiding op de laatste poulewedstrijd in de beker. Het doel is duidelijk: beide teams willen als groepswinnaar de volgende ronde bereiken.

Strandpaviljoen B.E.A.C.H. en Surfschool Katwijk bedankt voor de fijne ontvangst en een gezellige middag. Kijk snel op www.surfschool-Katwijk.nl voor het ruime assortiment aan activiteiten! Een aanrader!

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3390798900978728&type=3&__tn__=-UC-R

06/09/2020


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media