HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VROUWEN 1 | Oefenzege voor ons vlaggenschip

Koude oefentrip levert kleine overwinning op
 
Helaas geen Topklasse wedstrijd voor ons eerste elftal maar wel een alternatief in de vorm van een uitwedstrijd tegen Sporting ’70. Op een nat en ijskoud sportpark Voordorp in Utrecht trof Rijnvogels een zeer verdedigende opponent die haar huid, begrijpelijk en de complimenten waard, duur verkocht.

Met een groot veldoverwicht werd de helft van de tegenstander bestookt met aanvallen en dat leverde al snel een goal met het hoofd van uitblinker Daphne Troost op, na een puike voorzet van Kim Zethof. Rijnvogels wilde doordrukken maar kreeg de trekker niet vaker overgehaald in de loop van de wedstrijd, ondanks dat er aardige aanvallen op de kunstmat werden gelegd. Toch liet het zich in het tweede bedrijf verrassen op de counter en stond het plots gelijk. De wedstrijd bleef echter niet lang in evenwicht toen Claudia Owel de achteraf winnende treffer tegen de touwen wist te knallen.

 
Een eenzijdige oefenwedstrijd tegen een formatie die de Kooltuinbewoners nog niet eerder waren tegen gekomen dit seizoen waarin het waakzaam moest zijn op de tegenstoot. Genoeg leermomenten die meegenomen kunnen worden wat dat betreft. Was het de laatste wedstrijd van 2021? Of kunnen we toch nog even door? Ons vlaggenschip kennende zal het er in ieder geval alles aan doen om fit te blijven en stand-by te staan. Het wordt weer denken in oplossingen, daar gaan we alles aan doen. We hopen op het beste…

28/11/2021


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media