HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | wint vrij makkelijk in Gouda

Daar waar het op sportpark Oosterwei in Gouda nog wel eens lastig was om de volle buit binnen te halen was het nu een simpele klus om de thuisclub eronder te krijgen.

De mannen van trainer Arie van Duijn hoefden niet diep te gaan om een 1-5 op het scorebord op te laten lichten. ‘Het had eigenlijk nog veel meer kunnen zijn’ sprak de winnende trainer na afloop. Maar goed, in het veen kijkt men niet op een turfje volgens een oud-Hollands spreekwoord. De start was niet al te best want de eerste de beste counter leverde een 1-0 voorsprong voor de thuisclub op. daarna was het uit en over want de Gouwenaren zijn nauwelijks meer in de buurt van doelman Sven IJzendoorn geweest. Timon van Duijn trok de score recht en Dylan Guyt voerde deze met 2 treffers voor de rust nog op naar 3-1. In de tweede helft waren daan Luyten en wederom Timon van Duijn verantwoordelijk voor de duidelijke eindcijfers, 1-5.

Zaterdag wacht de ongeslagen koploper Scheveningen die op visite komt. Dat zal zeker geen appeltje-eitje potje worden. Maar het team doet het nog steeds erg goed dus ligt een spannend duel in de lijn der verwachtingen.

11/10/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media