HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren2 | Heren 2 redt het niet tegen koploper

Heren 2 lijdt onnodig hoge nederlaag

 

Max Hudenpohl scherpschutter bij Rijnsburgse Boys

 

Het is het tweede niet gelukt om in de derby tegen koploper Rijnsburgse Boys een goed resultaat neer te zetten al viel de 5-2 nederlaag wel aan de hoge kant uit. Een drietal Rijnsburgse treffers konden in de categorie ‘Rijnvogelfouten’ worden bijgeschreven maar daar maalde de thuisclub niet om. Met de ervaren eerste elftalspeler Max Hudenpohl moet je je dergelijke missers niet veroorloven want de linkspoot strafte het tot drie keer toe genadeloos af.

 

In de eerste helft konden de Vogels de koploper behoorlijk bijbenen. Toch nam de thuisclub de leiding via Bas van Delft. De voorsprong duurde slecht een kleine minuut want na een steekpasje van Timon van Duijn bracht Leroy den Haan met een bekeken schuiver de balans weer snel in evenwicht.

 

Het was voor beide teams hard werken op een zwaar veld. Kort na de gelijkmaker was er nog een goede mogelijkheid voor de Katwijkers om op 1-2 te komen maar doelman Stijn Driebergen liet zich in de korte hoek niet verrassen. Aan de overzijde was het echter wel raak toen Max Hudenpohl vrij mocht aanleggen en via de binnenkant van de paal de 2-1 noteerde. Met deze stand leek ook de rust te worden bereikt maar Katwijks geklungel stelde Dailey Loos in staat om op slag van rust de 3-1 achter de kansloze IJzendoorn te schuiven. Een domper zo vlak voor de thee.

 

Was daarmee de wedstrijd in het slot gegooid? Het had er alle schijn van toen kort na de pauze nummer 4 door Hudenpohl werd binnen gejast. Geheel vrijstaand kon hij de trekker overhalen. Toch gaven de Vogels de moed niet op en kwamen via een fraaie treffer van Kevin de Jong weer dichterbij (4-2) en werd het weer een echte wedstrijd. De anschlusftreffer hing in de fraaie blauwe lucht maar een (alweer) grove misser betekende de hattrick voor Hudenpohl en ook einde wedstrijd. Al hadden de aandringende roodwitten nog een mogelijkheid om de score een dragelijker aanzien te geven maar Rian de Keijzer schoot voorlangs en Leroy den Haan schoot te slap in om Stijn Driebergen te verrassen. Al met al een wellicht verdiende maar te hoog uitgevallen nederlaag.

26/02/2022


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media