HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Heren 2 pakt weer de volle buit

Tweede trekt weer een driepunter over de streep

 

Doelman Sven IJzendoorn de man van de dag

 

Voor de tweede keer op rij heeft het tweede bewezen dat het op wilskracht een heel eind kan komen. Zo ook vandaag. Na een spannend doch niet altijd even fraai duel gingen de handjes na ruim negentig minuten weer omhoog. Buurman Noordwijk trok met 2-1 aan het kortste eind.

 

Waren de shirtjes aan het einde van de match nat van de regen, er zal ook een hoog gehalte aan zweet bij hebben gezeten want er werd wederom keihard gewerkt en arbeid loonde ook nu weer. Een compliment voor de jonkies van trainer Arie van Dijk maar zonder ook maar iemand tekort te doen mag doelman Sven IJzendoorn tot de man van de wedstrijd worden bestempeld. Met een aantal fraaie reddingen bracht hij de Noordwijk spitsen tot wanhoop, zeker kort na de rust toen hij van dichtbij een vrijwel zeker schijnende treffer voorkwam. Hiermee voorkwam hij tevens de openingstreffer van een gelijkopgaand duel.

 

Niet altijd even fraai, soms slordig in de passing maar zeker in het laatste halfuur spannend tot aan de laatste snik. In de eerste helft bleven de doelpunten uit maar in het kwartiertje na de pauze vielen ze plotseling vrij snel achter elkaar. Hans Brouwer opende de score. Na een rommelige situatie knalde hij vanuit een moeilijke hoek de knikker snoeihard achter de kansloze Noordwijk sluitpost Milan van Liempt. Het werd kort daarop nog leuker. Nieuwkomer Quincy Does was nog maar koud twee minuten binnen de lijnen of hij schoof na een scherpe counter de bal rustig in de verre hoek, 2-0. Wat een binnenkomer!.De weelde van deze voorsprong was echter van korte duur want twee minuten later bracht Ruben Marbus met een kopbal van dichtbij de spanning alweer terug. De spanning die ruim een half uur zou gaan duren. De bezoekers uit het andere kustdorp gingen op zoek naar de gelijkmaker die ondanks alle inspanningen nimmer zou worden gevonden. De Vogels verdedigden met verve hun nest met aan het hoofd Sven IJzendoorn. Kort voor het scheiden van de markt kregen de gastheren nog een paar mogelijkheden om aan alle onzekerheid een einde te maken maar deze bleven onbenut zodat de muziekbox in de kleedkamer weer konden worden aangezet.

30/10/2021


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media