HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Heren 2 krijgt dreun na foutenfestival

Fouten- en doelpuntenfestival bij Tweede

 

Trainer Arie van Dijk en zijn ‘jonkies’ beleefden een vervelende zaterdag. De trainer die vanwege blessures bij het eerste nog steeds manschappen aan het vlaggenschip moet afstaan, zag dat vier fouten er debet aan waren dat de derby tegen Quick Boys al bij de rust was beslist. De mannen van Nieuw Zuid straften alles genadeloos af.

 

In de eerste minuut ging het al mis toen een mislukte uittrap door Mathijs van der Plas tot (waarschijnlijk) het snelste doelpunt van dit seizoen werd gepromoveerd. Binnen twee minuten was het echter al weer gelijk toen Leroy den Haan uit een corner de knikker met het hoofd achter Bart Pronk knikte. Zo, dat was nog eens een ouverture van wat wellicht een leuke derby had kunnen worden ware het niet dat de Vogels al voor vroege Sinterklaas bleven spelen. Enkele minuten na de 1-1 lag de bal alweer achter Sven IJzendoorn omdat Jan en Alleman voor het doel niet bij de les waren zodat Martijn Rog een corner zomaar binnen kon wandelen. Kort daarop compenseerde de Vogeldoelman zijn misstap door een pegel uit zijn hok te ranselen. Tegen twee verkeerde terugspeelballen die door Martijn Rog als presentje dankbaar werden aanvaard, was hij kansloos, 1-4.  Eigenlijk was de match hiermee al gespeeld.

 

Kort na de rust even een kleine opleving van de thuisclub. Leon Houwer liet een knap schot van zijn voet vertrekken maar de redding van Bart Pronk was uitstekend. Vervolgens ging een inzet van Leroy den Haan net voorlangs. Toch zou hij nog een keer het net vinden maar dat was nadat de Boyzers al naar 1-8 waren uitgelopen. Dit keer niet zozeer van missers van de roodwitten maar van razendsnelle uitvallen die als een mes door de Kooltuinboter sneden. Mathijs van der Plas (2), Huig van Duijn en Bastiaan Koorn waren de scherprechters waarbij vermeld dat de volley van Koorn de fraaiste van de middag was. Een middag om gauw te vergeten voor de jonge Vogels.

 

17/10/2021


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media