HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Tweede kon Feyenoord niet bedwingen

Tweede strijdend ten onder

In tegenstelling toen het tweede vorige week een nederlaag in het bekerduel leed was er nu veel meer passie en strijd zichtbaar bij het Vogelteam. Dat het uiteindelijk het hoofd moest buigen voor Feyenoord is op zich geen schande. Geen verwijten na de 0-2 nederlaag.

Op zich is het al knap dat de thuisclub zich aardig staande kon houden en naar eigen kunnen een gecontroleerde wedstrijd speelde. Van begin af aan geconcentreerd zoals het voorheen niet altijd het geval was.

De eerste uitval van de Rotterdammers was direct al een signaal voor ‘alle hens aan dek’. Het liep goed af en ook doelman Pieter Plug pareerde een mogelijke inslag. De wedstrijd kende in de beginfase een hoog tempo van beide zijden waardoor er zich een aantrekkelijk duel ontspon. Los daarvan kregen de beide doellieden niet al te veel huiswerk. Het was echter wel voor de Vogeldoelman die kort voor de thee moest vissen en kansloos was. En weer was zo’n onachtzaam moment er de oorzaak van dat de tegenstander hier dankbaar gebruik van maakte. Waarom concentratieverlies zo kort voor de rust? Na goed uitgespeeld te zijn mocht Fanny Waandels de 0-1 binnen schuiven.

Het lukte de mannen van trainer van Arie van Dijk niet om in het tweede bedrijf de zaken recht te zetten. Aan inzet ontbrak het geenszins maar er konden te weinig kansen worden gecreeërd. Toch was Tim Otten dichtbij de gelijkmaker maar de Feyenoordgoalie verrichtte de redding van de dag. Geen 1-1 dus maar kort daarop viel het doek voor de Kooltuinboys. Na een rommelige situatie na een corner was Stefan Haman de winnaar in een gekrioel voor het Katwijkse vogelnest dat voor de tweede keer werd bevuild. De thuisclub kon hier met de resterende tien minuten helaas niets meer tegenover stellen. Koppies op. Geen man overboord.

20/11/2021


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media