HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 had een zeer makkelijk potje

Kat Rijnvogels 2 vreet muis SV Ammerstol met huid en haar op

 

Ongelijke strijd in de bekerpoule

 

Zelden zal het tweede zo’n walk-over hebben beleefd als in de wedstrijd tegen SV Ammerstol die eigenlijk nooit een echte wedstrijd is geweest. Zelfs zonder een handvol routiniers van vorig seizoen die om uiteenlopende omstandigheden ontbraken had het team van trainer Arie van Dijk geen kind aan de zwakke broeder in de poule. Heel prettig is het om te zien dat het team werd aangevuld met jongens uit de eigen jeugd en dat is een prima ontwikkeling.

 

Het team dolde met de arme opponent. Fris en fruitig werd er gecombineerd en de tegenstander kwam nauwelijks van de eigen helft af en werd constant onder druk gezet. De score werd al vroeg door Marc Oudshoorn geopend waarna SV Ammerstol bij de enige tegenaanval een prachtige gelijkmaker noteerde. De diagonale pegel van Loren de Jong mocht er zijn. Het enige wapenfeit dat voor wat vreugde in het ‘vijandelijke’ kamp zorgde. Daarna werd het weer eenrichtingsverkeer richting het doel van Kevin Trap, een niet te benijden man die het leer maar liefst 11 keer uit het mandje moest vissen. Winnen is natuurlijk altijd leuk maar als er geen tegenstand wordt geboden is er zeker voor de toeschouwers de aardigheid er een beetje af. Voor de mannen die de assists en doelpunten voor hun rekening namen is het natuurlijk kicken.

 

Bij rust stond er reeds 4-1 op het scorebord en derhalve zou het tweede bedrijf een sportieve formaliteit worden. De score werd naar maar liefst 11-1 getild. Verantwoordelijk voor de totale productie waren Jan de Bruin, Marc Oudshoorn, Paul Melissen (2), Leroy den Haan (3), Hans Brouwer (2) en Daan Luyten (2). Laatstgenoemde had met een prachtige treffer in de kruising het laatste woord in een uitermate eenzijdig treffen.

06/09/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media