HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2| Tweede blijft winnen en verbazen

Tweede gaat onverdroten verder

 

Het voor aanvang van dit seizoen niet verwachte optreden van het tweede blijft zich maar in positieve zin verder voort zetten. Nu werd opponent Forum Sport met 4-0 aan de kant gezet. Een geflatteerde uitslag tegen de Voorburgers die voordien altijd een lastige tegenstander bleken.

 

De riante uitslag zou doen vermoeden dat het een eenzijdig potje voetbal was, nou verre van dat. Het was een gelijkwaardige opvoering waarin de thuisspeldende Vogels de handjes dicht mochten knijpen met de 0-0 ruststand want het kroop een paar keer door het bekende oog van de overbekende naald. Anderzijds hadden de gastheren zelf in een aantrekkelijke openingsfase ook een aantal mogelijkheden om de score te openen. Zoals de kopbal van Kevin de Jong die door doelman Philip Koper met een reflex werd gekeerd. De ouverture van een leuk duel dat bij half-time een 0-0 ruststand kende.

 

Bliksemstart

 

De vraag rijst wat er in de Katwijkse thee heeft gezeten. De Vogels kenden een bliksemstart waarmee het de Voorburse tegenstanden binnen 8 minuten geheel groggy had. Na een corner van Leon Houwer kopte Leen Heemskerk de 1-0 binnen. Het roodwitte gejuich was nauwelijks verstomd of een fraaie dieptepass van Jesse Driebergen werd met een fraaie voetbeweging door Luc van Leeuwen over de kansloze Philip Koper tot de 2-0 gepromoveerd. Toen luttele minuten daarop Benjamin van den Haak na een dieptepass met een eveneens fraaie boogbal de 3-0 op het scorebord aantekende was het pleit al in een vroeg stadium beslecht. Kat in het bakkie heet zoiets. Tussendoor wist doelman Sven IJzendoorn een vrije trap onschadelijk te maken. Het prijst de Voorburgers dat zij het hoofd niet in de moede schoot wilde werpen maar bleven de gelijkwaardige opponent die echter geen gaatje in de solide Vogeldefensie wist te vinden. De gastheren bleven baas in eigen huis en speelden het duel gecontroleerd uit. Kort voor het scheiden van de markt werd het zelfs nog 4-0 nadat een voorzet van Paul Melissen met de kop door Kevin de Jong werd binnen geknikt. De spits die de hele wedstrijd een belangrijk aanspeelpunt was en zijn goede optreden met een doelpunt zag beloond.  Door de zege blijft het team lijstaanvoerder.

30/11/2019


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media