HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Heren 2 bezig aan een goede reeks

Drie op een rij voor het tweede

 

Buurman Katwijk ten onder in derby

 

Het tweede is aan een goede reeks bezig en heeft zich behoorlijk omhoog gewerkt. Het staat nu zelfs op een zeer verdienstelijke vijfde plaats. In de plaatselijke derby op sportpark De Krom werden de oranjehemden met 1-3 terug gewezen.

 

Het hoeft niet altijd sprankelend te zijn om na afloop met de drie punten en derhalve toch een goed gevoel de douche op te zoeken. Het goede gevoel zal bij de thuisclub ver te zoeken zijn geweest want zij eindigden behalve met lege handen ook met een ondertal. De arbiter van dienst tolereerde met name geen verbaal geweld.

 

Het werd aanvankelijk een potje middenveldvoetbal met aftasten aan weerszijden. Veel bloedstollende taferelen deden zich voor de beide doelen dan ook niet voor. Pas na een half uur werd de score opengebroken door Kevin de Jong. Hans Brouwer werd binnen de zestien onderuit getikt en het bleek voldoende om de knikker op de kalkstip te deponeren. Het werd een onderonsje tussen twee naamgenoten, Kevin de Jong in het roodwit en doelman Kevin Zuijderduijn in het groen. Dat was niet het enige verschil want De Jong werd winnaar door de bal snoeihard binnen te peren. Een aardige opsteker voor de jonge Vogels. Het was dat Bart Glasbergen met een ultieme poging doelman Pieter Plug assisteerde door de bal van de lijn te halen anders had de thee met 1-1 net een tikkeltje anders gesmaakt.

 

Kort na die thee verdubbelden de Kooltuinboys de marge. Een sterke actie van Leroy den Haan kon door de oranjedefensie niet worden genivelleerd en ook Zuijderduijn was kansloos, 0-2. Kort daarop mocht de eerste Katwijker gaan douchen, laat in het duel gevolgd door twee teamgenoten. Voordien vonden de Krombewoners nog even de aansluiting maar Hans Brouwer maakte aan alle onzekerheid een einde zodat de 1-3 winst mee in de voetbaltas naar De Kooltuin ging.

 

07/11/2021


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media