HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | begint met winstpartij aan het seizoen

Eerste klap is een daalder waard voor het tweede

 

Na enkele nipte en ongelukkige nederlagen werd het tweede in de bekerstrijd uitgeschakeld.

Daarom is het wel zo prettig dat de eerste competitiewedstrijd wel in winst werd omgezet. Jodan Boys moest er met 3-1 aan geloven.

 

Trainer Arie van Dijk die enkele manschappen aan het vlaggenschip moest afstaan was achteraf realistisch. Natuurlijk was hij blij met de zege maar had geen hoogstaande wedstrijd gezien. Het was van beide kanten niet denderend. De beste kansen waren in eerste instantie voor de Gouwenaren maar Marc Oudshoorn redde op de doellijn en de volgende aanval werd net op tijd in de kiem gesmoord. Aan de overzijde voorkwam een reflex van doelman Brian Groeneveld dat Dylan Guyt de score zou hebben opengebroken. Tot aan half-time bleef het doelpuntloos.

 

Direct na de rust was het Leroy den Haan die met een knappe individuele actie en een strak schot de gastheren aan de leiding hielp. De geest leek hiermee uit de fles te komen want de Vogels gingen iets makkelijker ballen. Bij een Goudse tegenstoot dreigde het echter mis te gaan toen Bart Glasbergen zijn opponent van achteren neer haalde. Daniël Stals kon vanaf de kalkstip de zaak weer rechttrekken maar trof doelman Pieter Plug tegenover zich. Deze kwam met een fraaie reactie als winnaar uit de strijd. Een lekkere opsteker en toen het kort daarna door Leon Houwer 2-0 werd leek het een makkelijke zege te worden. De bezoekers kwamenechter via een frommelgoal nog terug in de wedstrijd maar uiteindelijk was het Bart Glasbergen die de driepunter veilig stelde.

 

26/09/2021


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media