HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

HEREN 1 | Rijnvogels maatje te groot voor Voorschoten ’97

Rijnvogels na de rust heer en meester bij Voorschoten ‘97

 

Ging het in de eerste helft moeizaam, na de thee liep het allemaal op rolletjes bij de mannen van trainer Thomas Duivenvoorden. Het verschil tussen de eersteklasser en de Hoofdklasser werd in klinkende cijfers uitgedrukt. Het is dat doelman Stefan van der Niet een aantal fraaie parades in huis had anders was de marge nog ruimer geworden dan de 0-4 eindstand.

 

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Wel veel balbezit voor de Vogels maar weinig echte doelrijpe kansen. De thuisclub bood behoorlijk tegenstand en gaf weinig kansen weg. Af en toe een counter die niet tot een treffer leidde. Wel had Julian Dobbe kort voor de rust de 0-1 op zijn schoen maar schoof het leer voorlangs. Verder weinig hoogtepunten.

 

In het tweede bedrijf werd er snel orde op zaken gesteld. De ‘nieuwe’ aanvalslinie met Roy van Leeuwen, Virgil Tjin Asjoe en Maarten Reyneveld liet zich direct al gelden. Van Leeuwen brak door, gaf voor en Reyneveld knikte de knikker langs de kansloze Van der Niet. Nog geen drie minuten later was het weer Reyneveld die na een aanvankelijk gepareerde aanval weer doeltreffend was. De Vogels bleven domineren en combineren met goed verzorgd positiespel en het spelletje speelde zich voornamelijk op de groengele helft af. Dat het na een fraaie aanval uit het boekje over links was, was het Virgil Tjin Asjoe op aangeven van Niek Ossevoort die fraai de verre hoek vond. Slechts een keer voorkwam doelman Sven IJzendoorn door adequaat ingrijpen een mogelijke tegentreffer. De Katwijkse gretigheid en de dito koek was nog niet op. De aanvallen op de vijandelijke veste bleven komen. Julian Dobbe tekende voor een knappe 0-4 en het was aan de Voorschotense sluitpost te danken dat de schade tot ‘slechts’ 0-4 beperkt bleef. Een nuttige en vooral in de tweede helft leuke oefenpot.

10/08/2021


Alle wedstrijdverslagen van Heren 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media