HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Nipte nederlaag voor Heren 2

Tweede verliest eerste bekerduel

 

Je krijgt niet altijd waar je recht op hebt. Dat geldt in deze zeker voor het tweede dat met 1-2 nipt verloor van DVO ’32. Na de gelijkmaker van Daan Luyten- kort na de rust- waren de jonkies van trainer Arie van Dijk de betere ploeg.  Zij gaven behalve een buitenspelgoal die ten onrechte werd goedgekeurd vrijwel niets weg en dan is de nederlaag zuur te noemen.

 

Over jonkies gesproken. Er heeft nog nimmer een zo’n jong team in het veld gestaan met bovendien een zeer hoog ‘eigen jeugd gehalte’. Goed om te zien deze ontwikkeling. Natuurlijk wordt er nog ervaring gemist maar er wordt wel fris gebald. Overigens moest Van Dijk nog wel even puzzelen want hij miste nog een aantal manschappen.

 

De bezoekers uit Vlaardingen verdienden de 1-0 voorsprong. Zij schiepen zich de beste mogelijkheden maar doelman Pieter Plug pareerde een paar keer goed en had ook een keer de hulp van Jan van Duijn op de doellijn nodig. Het was sneu dat kort voor de pauze de gasten via een kluts- c.q. frommelgoal de leiding namen. Atakan Karacoskin mocht het laatste zetje geven. De jonge Vogels waren af en toe wel dreigend maar konden sluitpost Mario Stark niet echt in verlegenheid brengen.

Na de pauze dus de vrij snelle gelijkmaker van Daan Luyten maar verder kwamen zij helaas niet.

05/09/2021


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media