HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Jo19-2 vergeet zich zelf te belonen en afstand te nemen

Fc Rijnvogels jo19-2 vergeet zich zelf te belonen en afstand te nemen.

Eindelijk was het zover na maanden lang onderling gespeeld te hebben door Covid begon vandaag eindelijk de competitie
het was een stralende dag en iedereen had er zin in en was vol goede moed. Vooraf wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden bij RCL uit win je namelijk niet makkelijk . in het begin was het een vaak harde maar sportieve wedstrijd . de tegenstander probeerde onze jongens te provoceren bij elke keer dat ze een vrijetrap mee kregen en door de warrige leidding van de scheidsrechter werd dat er niet beter op . het spel ging over en weer en zag er goed verzorgd uit de vogels wisten hun tegenstander goed onder druk te zetten met goed combinatie voetbal.
op een geven moment werd Daan binnen de 16 onder uit getrokken iets wat wij niet hebben mee gekregen de straf die daar op volgende was een strafschop of hij nu wel of niet makkelijk werd gegeven de scheids was overtuigd van zijn gelijk 0-1 dus door Daan dit was halverwege de 1e helft.

Daarna werd het alleen maar harder en kon je goed merken dat de man in het zwart de wedstrijd niet in de hand had het zeuren van RCL ging door waar sommige jongens van ons op reageerde iets wat je nooit moet doen omdat ze daar op uit zijn om je op die manier uit je spel te hallen of je een kaart aan te smeren kortom door het praten wat onze aanvoerder met de scheids deed bleef het nog enigszins rustig .Maar toch dat ene moment van onoplettendheid waar door het toch 1-1 werd hadden ze het toch voor elkaar .
Nou is het bij mijn sport zo darten dat als iemand 140 gooit je met een gepast antwoord komt nou laten we zeggen dat onze aanvoerder er ook zo overdacht hij kreeg aan de rechterkant van het veld een vrije trap te nemen en wist deze met een geweldige trap via de binnenkant van de linker kruising achter de doelman van RCL te werken
1-2 dus door Martijn alles en iedereen van RCL was stil kijk das pas antwoord geven. Met die stand gingen we rusten en waren zeker niet ontevreden maar we bleven er op hameren scherp te blijven en nergens op in te gaan van de tegenstanders . toch ging het fout na volgens de scheids onbesuisd in komen van Aron en werd bestraft met geel 10 min tijdstraf dat merkte je gelijk het ging allemaal wat stroever er werden fouten gemaakt die niet nodig waren het gevolg de 2-2 kon dan ook niet uit blijven.

Maar daar was hij weer werkelijk binnen de minuut knalde Martijn de 2-3 binnen die in d linker winkelhaak vloog.
Daarna bleef het heel lang 2-3 en zag het er naar uit dat de vogels zouden gaan winnen alleen is het zo dat je binnen het voetbal een weet heb de ongeschreven wet van murphy met anderen woorden als je de goal niet maakt doet je tegenstander dat wel. Dat gebeurde ook 10 min voor tijd werd het 3-3 ballen maar goed 1 punt in een uit wedstrijd bij RCL is een goed resultaat.
Toch dacht Sidney doorbrak aan de linker kant van het veld en de bal voor gaf Marco achter ze man vandaan kwam en de 3-4 binnen tikte dit was 5 min voor tijd daarna heeft de scheids nog 10 min door laten spelen en in de laatste seconde miste RCL een grote kans op 4-4 winst maar niet vanzelf sprekend.

jaap

09/09/2021


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media