HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO17-3 | Vergeet zich zelf te belonen ondanks winst

Wedsrtijd . Fc Rijnvogels j017-3 -Vv Woudbrugge
Rust 4-0
uitslag 6-2
Fc Rijnvogels jo17-3 vergeet zich zelf te belonen ondanks winst
zaterdag 10 okt ik was er weer eens bij voor het eerst in 4 weken tijd , in de vorige wedstrijden had het team van Guiliano Arie elzo en jaap het goed gedaan met winst partijen tegen thuis tegen Ter leede 1-0 en uit tegen Teylingen  met 0-4 dus 2 gespeeld 6 punten en geen tegen goals nog kortom eigenlijk niet over te klagen .
maar goed terug naar de tegenstander van vandaag Woubrugge is een ploeg die in zwaar weer verkeerde volgens de stand nog geen wedstrijd gewonnen en een behoorlijk negatief doelsaldo .
De wedstrijd begon en het team van fcr begon wat mat aan de partij de eerste 10 a 18 min waren rommelig te noemen en men liet zich vaak meeslepen in het spel van de tegenstander jammer als je zo goede selectie heb met spelers die het verschil zeker kunnen maken . Toch zou Fc Rijnvogels op een verdiende 1-0 voorsprong komen  na goed lopen de aanval aan de rechter kant van het veld was het volgens mij Daan die binnen schoot . Eindelijk dacht iedereen dat de band gebroken was niets was minder waar de tegenstander kwam zelfs 1 keer gevaarlijk voor het doel van mark uit
toch ging het redelijk die helft en met doelpunten van Jordan Sidney en Martijn stond er halverwege een 4-0 ruststand op het bord in de rust was iedereen gematigde te vrede ze wisten allemaal dat het in plaats van 4-0 8-0 had moeten staan iets om aan te werken in de komende week mannen .
De 2e helft was het in de 1e helft rommelig in het begin de 2e helft was gewoon slecht het team ging achteruit lopen in plaats van vooruit de eerste 12 min zijn we niet of nauwelijks op de helft van Woubrugge geweest en kregen we zelfs de 4-1 tegen . Noem het gek maar na dat doelpunt leek het wel of jo17-3 weer even in de gaten kreeg wie de baas was op het veld en zeker thuis de 5-1 en de 6-1 volgde elkaar dan ook in rap tempo op gelukkig maar ik had er toch niet aan moeten denken dat je zo tegenstander terug in de wedstijd helpt .
uiteindelijk werd het dan nog 6-2 maar manen even tussen jullie en mij daarom zijn die verslagen zo handig kan ik me mening in kwijt probeer nu eens wat meer voor elkaar op te brengen naar elkaar luisteren in het veld en voor elkaar wil gaan met elkaar willen spelen dan kom je veel veder ook in je score zal je zien echt geloof me ik spreek uit ervaring .
goed op naar zaterdag Vvsb uit al vroeg 08.30 dus elzo arie op tijd naar bed vrijdag en manen ik was echt wel tevreden over het spel alleen moeten wij er voor gaan zorgen met ze allen dat we ons niet laten verlagen naar het niveau van een tegenstander hoe moeilijk het soms ook is zet je schouders eer onder dan komt alles goed ik heb het volste vertrouwen in jullie allemaal .
jaap

11/10/2020


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media