HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO17-1: Terugblik eerste seizoenshelft.

JO17-1: Terugblik eerste seizoenshelft.

Terugkijkend op de eerste seizoenshelft kunnen we stellen dat het een geslaagde periode is geweest. De enige smet is de blessure van Kevin. Al vroeg in het seizoen is hij tijdens een training zo geblesseerd geraakt dat hij 3 maanden uit de roulatie is geweest. Sinds vorige week is hij weer voorzichtig begonnen met trainen. Na de winterstop zal hij weer volledig bij de groep aansluiten en ik hoop dat hij weer snel wedstrijd fit is om zijn kunsten tijdens de wedstrijden op het veld te laten zien.

De groep bestaat uit een gemêleerd gezelschap: tweedejaars, een speler die na jaren weer groen licht kreeg om weer te voetballen, eerstejaars en ook twee jongens die vervroegd doorgeschoven zijn vanuit de JO15-1. Het was al snel duidelijk dat de ervaring die de spelers die al een jaar in de JO17 gespeeld hebben, gemist werd door de jongens die uit de JO15-1 kwamen. De jongens uit de JO15-1 moesten wennen aan het hogere speeltempo, aan de fysieke weerstand maar ook aan een andere manier van spelen.

Maar er waren een tweetal onderdelen waar iedereen in uitblonk. En dat was de inzet en de wil om wat te leren. Door deze eigenschappen hebben de jongens individueel en als team grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen.

Dat zien we terug in het feit dat we nog actief zijn in de bekercompetitie en dat we de eerste seizoenshelft geëindigd zijn op een welverdiende 6e plaats met 2 wedstrijden minder gespeeld dan onze concurrenten.

Na een welverdiende rustperiode in de winterstop zullen we met veel vertrouwen aan de 2e seizoenshelft beginnen. We starten met de wedstrijden tegen DOSR en Scheveningen en al heel vroeg in het seizoen de derby tegen Katwijk. We moeten er vanaf de eerste dag tegenaan.

Maar eerst moet een ieder genieten van de komende feestdagen, lekker even opladen voor het aankomende jaar samen met jullie familie en vrienden.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe.

Maarten de Jong en Reinier Haasnoot.

23/12/2019


Alle wedstrijdverslagen van JO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media