HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO13-3| winnende afsluiter van 2019

Het is zaterdagmiddag 14 december 12:30, er staat een uitwedstrijd( de laatste van 2019) in en tegen noordwijk jo13-4 veld 1 op het programma voor de Jo13-3. Stand op de ranglijst is zo dat als wij winnen over noordwijk heen gaan, er is dus alles aan gelegen om dit voor elkaar te krijgen. Dit voor de wedstrijd gezegd te hebben, ze waren er klaar voor.

De wedstrijd werd afgetrapt wind tegen want dat kan wel eens gunstig zijn in de tweede helft had Teun goed door. Bij het begin zetten we gelijk druk naar voren toe waarbij Djek vrij snel een goed schot op doel gekeerd zag worden door de keeper. Meerdere kansen volgden ondanks de tegenwind. Toch maakte de tegenstander de eerste goal met een leepe boogbal over onze sterk keepende Sven. Borst vooruit gewoon opnieuw proberen Nick word op rechts de diepte in gestuurd geeft de bal voor hij komt bij Roy terecht die ziet Teun vrij staan en rond af 1-1. Even later staan we niet goed op te letten en het is dan alweer 2-1 voor noordwijk wat ook de ruststand is.

Even wat drinken (was niet lekker) in de kleedkamer een peptalk en terug het veld op, de vlagger zat nog aan de koffie maar de wedstrijd moest doorgaan. De tweede helft is net begonnen en we hebben nu wind mee dus de ballen gingen soms lang door onze backs Emiel en Swen, uit een van die lange ballen kregen wij een corner mee. Bram neemt de corner krijgt de bal terug op de hoek van de zestien en schiet de 2-2 binnen. Toch was het nog wel goed opletten voor onze laatste man en voorstopper achterin Twan en Zeb maar ze stonden hun mannetje. Wat later was het de 2-3 door goed combineren tussen onze mannen met weer Teun als scorende spits. De laatste wissels waarvan Roan zeer sterk voor Zeb in de plaats kwam als voorstopper en Lange Thijs multifunctioneel in het veld kwam voor de sterk verdedigende rechtsback Emiel . Op het eind van de wedstrijd was het de linkerkant waarbij Chiem het laatste schot afvuurde en de eindstand op het scorebord( 2-4) neerzette.

De winst en een plekje omhoog op de ranglijst. Top!

16/12/2019


Alle wedstrijdverslagen van JO13-3

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media