HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

HEREN 8 | Zonder punten van Nieuw Zuid.

Wedstrijd, FC Rijnvogels 8 – Quick Boys 18,

Datum, 12 september 2020,

Aanvang, 16,55 uur,

Tussenstand, 3-1,

Eindstand, 5-3,

Een uitwedstrijd op Nieuw Zuid QB 18, een wedstrijd waar we veel van kunnen verwachten en in de beginfase was dat ook wel te zien beide teams spelen dan ook direct aanvallend op beide speelhelften. Pas in de twintigste minuut valt de openingstreffer voor QB. Een bal treft het gezicht van een speler van de RV en zijn bril beland op het kunstgras in 4 stukken, conclusie kan niet meer verder spelen daar het zicht wazig is geworden, er wordt dan ook gewisseld en in afwachting van de reserve bril die in allerijl wordt ingevlogen kan hij weer verder spelen. Na dit pechgeval komt RV in de aanval en al gauw valt de gelijkmaker, 1-1. Beide teams komen vaak in de buurt van het doel maar het op de juiste manier afmaken zit er even niet in, de bal ook niet. Vijf minuten voor het tijdsein komen de Boys in het doelgebied van de RV en scoren de 2-1, mooi doelpunt trouwens. In de laatste minuten komen de Boys op 3-1 en dan gaan we op het veld in het zonnetje limonaden drinken, een beetje het Fje gevoel.

De tweede helft komen de Boys beter in de wedstrijd en laat Rijnvogels toch wat steekjes vallen als het gaat om de verdediging en de kansjes om te scoren, de grote kansen komen gelukkig wel en al gauw weten de vogels de 3-3 neer te zetten, vooral het derde doelpunt vanuit een corner en een prachtige kopbal. Een counter van QB en de 4-3 staat waarop de volgende aanval van QB spectaculair wordt gehouden door onze keeper die zich in deze actie blesseerde en niet veel later moet hij toch het doel verlaten en een hulplijn wordt ingezet. In de eindfase van de tweede helft komen de Boys op 5-3 wat dan ook de eindstand wordt.

Mannen ik blijf het zeggen dat ik een voorzichtige vooruitgang zie , een leermomentje is , praat tegen elkaar en eis gewoon de bal op. Volgende week een thuiswedstrijd om 14.30u. tegen buurrivaal Valken ‘98-9 , op eigen bodem moet het lukken en pakken we dit keer wel de volle drie punten.

Floor.

13/09/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 8

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media