HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 8, een goed begin is het halve werk.

Heren 8, een goed begin is het halve werk.

Wedstrijd vv Katwijk 6 – FC Rijnvogels 8,

Datum, 5 september 2020,

Aanvang, 14.30 uur,

Tussenstand, 1-5,

Eindstand, 5-8.

De eerste wedstrijd van Rijnvogels heren 8 na een aantal uitgestelde wedstrijden tegen de Rijnsburgers, nu uit tegen vv Katwijk. Een wedstrijd waar veel van te zeggen valt voor beide partijen. Of het een goed begin was waren we het wel over eens, er moet heel veel gebeuren om op een hoger niveau te komen dus blijft het nu even half werk.

De eerste helft is nog maar net begonnen en Katwijk komt binnen dertig seconde al op voorsprong dus de vogels zijn nog niet met een wedstrijd bezig. Nog geen vijf minuten later is er de gelijkmaker. De kans om op voorsprong te komen gaat maar net naast het doel van Katwijk, In de vijftiende minuut de eerste corner voor de vogels die hoog in het doelgebied komt en een flipperkast beland de bal waar uiteindelijk een doelpunt uit komt, 1-2. Een minuut later opent de Rijnvogels wederom de aanval en de keeper van Katwijk heeft geen klemvast en de bal komt terug voor de voeten van de vogels en de 1-3 staat op het scorebord. Dit herhaald zich een tweede keer en kunnen de vogels wederom makkelijk scoren, 1-4. In de eindfase van de eerste helft komen we op 1-5 en dan is het rust.

De tweede helft komen de Katwijkers iets meer in de aanval en een herhaling van het begin van de eerste helft doet zich wederom voor en binnen een minuut scoort Katwijk, 2-5. Er volgen dan een aantal doelpunten aan beide zijde en krijgt Katwijk een penalty mee, de keeper van de Rijnvogels loopt ver uit zijn doel en de bal komt voor de voeten van Katwijk en deze kan met een hoge bal scoren. Intussen is het reeds 4-8 en de eindfase breekt aan en kan Katwijk nog een laatste keer scoren en is de eindstand 5-8.

Terug kijkend op deze eerste wedstrijd van het seizoen moet er heel veel gebeuren, de trainingen, de conditie, de saamhorigheid, spelbeleving, opbouwende kritiek van de zijlijn, mag ook geroepen worden als er wel iets goed gaat. Oké mannen was de eerste keer doe er je voordeel mee en wie weet gaat dit allemaal lukken. Woensdag 9 september uit tegen Rijnsburg om 20.00 uur we gaan het meemaken maar voorlopig zijn de eerste drie punten binnen.

Floor.

06/09/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 8

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media