HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 8, de schade bleef beperkt.

Heren 8, de schade bleef beperkt.

Wedstrijd, FC Rijnvogels 8 – Rijnsburgse Boys 12,

Datum, woensdag 9 september 2020,

Aanvang, 20,00 uur,

Tussenstand, 2-1,

Eindstand, 5-5,

Scheidsrechter, Arie Jonker.

Na een leerzame wedstrijd afgelopen zaterdag tegen vv Katwijk vanavond een thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys op veld 1. Een wedstrijd tegen Rijnsburg is altijd lastig ook vanavond weer, waar de Rijnvogels in het begin van de wedstrijd lieten zien wie vanavond de sterkste gaat worden en na vijf minuten al het eerste doelpunt valt, 1-0. De aanvallen van RB, komen maar niet op gang en de eerste echte aanval wordt mooi gestopt door onze keeper. Een mooie loppie van de RV die over de keeper van RB in de touwen beland, 2-0, zo komen de vogels na vijfentwintig minuten spelen op een 2-0 te staan en dan is het niet meer uit handen geven. In de eindfase van de eerste helft lukt het de Rijnsburgers toch door de verdediging te komen en wordt het 2-1 en met deze stand is het rust.

De tweede helft zien we RB die beter in de wedstrijd komt en er na wat overtredingen van beide teams, feller gaan spelen en laten de vogels even de concentratie zakken en daar kunnen de Rijnburgers van profiteren en dan gaan de doelpunten vallen en van 2-2 uitlopen naar een voorsprong van 2-5. Maar dan komen de vogels sterk terug en de snelheid zit er goed in, Aron haalt uit en schiet loeihard binnen, 3-5, maar daar blijft het niet bij en wordt het zelfs 5-5. wat de Rijnvogels ook proberen om op voorsprong te komen, en de kansen waren zeker aanwezig, de winnende goal komt maar niet en fluit de scheidsrechter bij een gelijk stand af.

Een wedstrijd waar we toch vooruitgang in gezien hebben en de foutjes een leermoment is, advies is, blijf in gesprek met elkaar en spreek ruim van te voren af wie er gaat vlaggen, kan zomaar een buitenspelpositie waar de vlagger niet op zijn plaats staat en er een doelpunt kan vallen. Mannen we zagen zeker goede momenten en hou die vast.

Volgende wedstrijd om 16.45u. op Nieuw Zuid en dan staat Quick Boys 18 op het programma. Hopelijk betere foto’s, met kunstlicht valt het niet mee.

Floor.

10/09/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 8

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media