Heren 10 | Zonder punten uit Rijnsburg

Wedstrijd, Rijnsburgse Boys 10 – Rijnvogels Heren 10,

Tijd, 16.15u.

Uitslag, 4-1.

Heren 10 zonder punten uit Rijnsburg.

Een zomerse middag op de Middelmors te Rijnsburg maar geen zomerse uitslag. De Rijnsburgers opende al in de 8e minuut hun eerste goal. Het team van de Rijnvogels komt met een heel nieuwe formatie het veld in dus is het nog wennen. Kansen om te scoren zijn er genoeg, David krijgt deze ook en de eerste wordt door de keeper gestopt en de daar op volgende knalt tegen de onderkant lat en dan is het de vraag komt de bal voor de streep of er achter. Rijnsvogels kan maar 1x scoren en de Rijnsburgers kunnen er in totaal 4 scoren.

4-1 is ook de einduitslag van deze ontmoeting en meer kan ik er niet over vermelden.

05/09/2021