Heren 10 | Heren 10 wederom de volle winst nu op eigen bodem

Scheidsrechter, Adrie Ouwehand,

Tussenstand, 2-0,

Eindstand, 6-0.

Een thuiswedstrijd tegen VVSB uit Noordwijkerhout begon aan beide zijde direct aanvallend, doch onze mannen wisten in de 23e en 25e minuut de stand al op 2-0 te zetten. De meeste duels werden veel op het middenveld te zien en VVSB wisten daar maar weinig uit te breken om tot een echte aanval te komen daar de achterhoede van de Vogels veel te sterk voor was. Daar de temperatuur weer tot een zomerse hoogte voelde werd er besloten voor een tussenpauzen. Tot de rust bleef de Rijnvogels sterk in de wedstrijd en met de stand 2-0 ging men de rust in.

De 2e helft zagen we de mannen steeds meer in het doelgebied van VVSB en werd vaak de paal geraakt of net naast of net over de lat. Een overtreding gezien door de scheidsrechter Adrie, die overigens een goede wedstrijd floot, in het strafschopgebied en de bal op de stip kwam te liggen en deze werd in de touwen geknald en de stand op 3-0 bracht. De 4-0 was een terugspeelbal van VVSB die David vol in het gezicht kreeg maar wel weer terug kwam voor zijn voeten, even dacht de scheidsrechter hier voor de wedstrijd stil te leggen maar liet gelukkig doorspelen en David kon zo met een pijnlijke kaak de keeper passeren. Na deze stand vond VVSB het wel goed en kon de vogels nog twee keer scoren en met een 6-0 en drie punten erbij verlieten we het thuisfront.

10/10/2021