COVID-19 Informatie | Lid worden

Heren 10 | Heren 10 weer terug in de race.

Datum, 11 december 2021,

Wedstrijd, Rijnvogels heren 10 – FC Oegstgeest 13,

Veld, 3,

Tussenstand, 2-1,

Eindstand, 4-2,

Scheidrechter, Ben Berk,

Uw fotograaf verslaggever was alleen in het tweede bedrijf aanwezig daar hij elders verplichtingen had bij Blauw Zwart en daar vandaan spoedde hij zich naar de Kooltuin waar net de eerste helft al gespeeld was en met een tussenstand van 2-1 richting de thee. Na vijftien minuten was daar de 3-1 en Oegstgeest kreeg het steeds moeilijker door de verhoogde druk van de Vogels die een prima wedstrijd speelde. Het duurde ook niet lang of ook de 4-1 kon genoteerd worden en zagen we na deze goal dat de Vogels het gevoel kregen, we zijn er. Oegstgeest kwam bij vlagen in het doelgebied van de Vogels en die ene kans werd dan ook benut, 4-2 en met deze einduitslag zijn Rijnvogels heren 10 weer terug in de race.

Mooie tweede helft mannen, volgende week reizen we af naar buurgemeente Rijnsburg.

12/12/2021