COVID-19 Informatie | Lid worden

Heren 10 | Heren 10 nat gespeeld.

Datum, 4 december 2021,

Wedstrijd, Rijnvogels heren 10 – Lisse 12,

Veld, 4,

Tussenstand, 4-4,

Eindstand, 5-6,

Scheidrechter Adri Ouwehand.

Een thuiswedstrijd tegen Lisse en dit duel werd gespeeld op echt gras dat de gehele wedstrijd natter en natter werd. Een wedstrijd waar beide teams er evenveel hinder van had maar wel veel inzet vertoonde en de doelpunten aan beide zijde gelijk op gingen maar in de slotfase van de wedstrijd gingen de Lissenaren er uiteindelijk met de punten vandoor.

Al in de eerste tien minuten kon het thuisfront uit een vrije trap scoren maar Lisse kon kort daarop gelijk maken, door gerommel in de verdediging profiteerde Lisse en komen zo op voorsprong, ook een vrije trap wist Lisse wederom te scoren maar ook een vrije trap die Aron voor zijn rekening nam en deze was snoeiharde en de natte bal kon de keeper niet goed onder controle krijgen en in de rebound was er een speler van de Rijnvogels en kon deze alsnog in de touwen knallen en dan staat de teller op 2-3. Met nog een kwartier op de klok voor de pauze volgen er nog een aantal doelpunten waar Aron een penalty kan nemen uit een overtreding die werd gezien in het strafschopgebied, met een gelijkspel van 4-4 ging men richting de kleedkamers om een schone droge shirt aan te trekken.

In het tweede bedrijf van de wedstrijd waar het veld steeds gladder en natter werd door de regen en de glijpartijen een regelmaat kreeg bij elke actie en de Rijnvogels op voorsprong komen maar dan duurt het niet lang meer en Lisse weet op voorsprong te komen en lopen ook verder uit waar de einduitslag op winst komt te staan en gaat Lisse met de punten naar huis.

05/12/2021