Heren 10 | geeft de drie punten in de laatste 10 minuten weg

Tussenstand, 1 -1,

Eindstand, 2 – 4,

Scheidrechter Adri Ouwehand.

Een thuiswedstrijd tegen Katwijk Zuid zonder publiek waar de vogels direct in de eerste minuten de aanval in zet waar de keeper van QB daar nog even de bal tegen houdt. QB gaat hier na direct in de tegenaanval en weet twee keer de lat te raken van het doel van de Rijnvogels en dan zijn maar zes minuten in de wedstrijd. Invaller David weet ook heel snel de keeper van QB te vinden maar ook dit schot wordt gestopt. QB krijgt voldoende kansen om te scoren, pas na dertig minuten staat de het scorebord op 0-1 Een verkeerde assist van QB waar de bal voor de voeten van de vogels komt kunnen zij daar mooi van profiteren en de bal in de touwen van het QB doel knallen en met een stand van 1-1 richting de thee gaan en zich op kunnen maken voor het tweede bedrijf.

In de tweede helft scoren de boys na vijftien minuten daar de keeper van de vogels in de verkeerde hoek duikt omdat de bal via een rug van de vogels van richting veranderde, 1-2. De vogels blijven aanvallen maar ook de Boys die toch meer in de aanval zijn weten de gelijkmaker te scoren, 2-2. In de laatste tien minuten komen de Boys meer in het doelgebied van de vogels en dan gebeurd het, twee goals en de vogels geven de winst aan de Boys en met een einduitslag van 2-4 verlaten we het door supporters verlaten sportveld. QB staat nu op de vierde plek en gevolgd door de vogels op de vijfde plek,de volgende uitwedstrijd is tegen kagia,die op de derde plek staan en als de regels het toelaten.

21/11/2021