Heren 10 | In de laatste drie seconden beslissend

Heren 10 in de laatste drie seconden beslissend.

Datum, 16 oktober 2021,

Tijd, 10.00 uur

Wedstrijd, Football Factory 4 – Rijnvogels, fc 10,

Tussenstand, 0 -1,

Eindstand, 1-2,

Doelpunten, Boaz 2x.

Heren 10 had een uitwedstrijd op het terrein van de Rijksuniversiteit van Leiden tegen Footbal Factory 4 die op nummer 11 staan en beleefde een zinderende wedstrijd tot de laatste drie seconde waar de winnende goal viel.

De eerste helft duurde het twintig minuten dat beide teams in de aanval gingen en niet de keepers kon bereiken laat staan passeren, na deze periode was het de Rijnvogels die uiteindelijk de eerste goal maakte en Boaz kan deze op zijn lijstje noteren. Tot aan de rust bleven beide teams fel maar tot scoren kwam het in het eerste bedrijf niet.

Ook in de tweede helft ging men verder waar we gebleven waren en pas in de 17e minuut werd de tegengoal gemaakt, 1-1, en de wedstrijd lag weer helemaal open. Tot aan het eind bleef het spannend en beide teams vochten voor de winnende goal. Even leek het er op dat het een gelijk spel ging worden en de meegekomen supporters van Footbal Factory riepen de scheidsrechter aan dat het de hoogste tijd was, helaas voor hun want er werd gewoon doorgespeeld, drie seconden voor het eindsignaal scoorde wederom Boaz de winnende goal en het eindsignaal klonk hierna. Een enorme explosie bij de vogels ontladen zich met deze overwinning die we zeker niet cadeau hebben gekregen en zo staat heren 10 bovenaan in de ranglijst.

17/10/2021