HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

UPDATE CORONAVIRUS | Di 24/03/2020

Update Coronavirus
Zowel maandagavond als dinsdagmiddag is er veel nieuwe informatie verstrekt met betrekking tot het coronavirus en de voetballerij. FC Rijnvogels houdt zich in deze aan de richtlijnen van de regering en de KNVB. De huidige stand van zaken is als volgt:
Persbericht KNVB
De KNVB heeft melding gemaakt dat de volgende maatregelen, met bevestiging van het ministerie van VWS, van kracht zijn/blijven wat betreft het voetbal:
– Tot 6 april: alle sportclubs en sportverenigingen zijn dicht
– Er vinden geen georganiseerde sportactiviteiten plaats, ook niet in de openbare ruimte
– Sporten in de openbare ruimte is toegestaan in een groep van maximaal 3 personen waarbij de 1,5 meter afstand in acht moet worden genomen
– Op bovenstaande wordt gehandhaafd
– Voor de topsport worden geen uitzonderingen gemaakt en gelden ook bovenstaande maatregelen
– Op uiterlijk 6 april wordt bezien in hoeverre deze maatregelen voor de sportwereld verlengd worden
– Tot 1 juni kunnen er geen congressen, toernooien, (bij)scholingen, festivals en evenementen worden georganiseerd
De komende periode blijft de KNVB in gesprek met alle betrokkenen in deze en wachten de communicatie van de overheid met name in het besluit over de sport af.
Bron: KNVB.nl
Niet voetbalactiviteiten bij FC Rijnvogels zijn voor het hele seizoen afgelast 
Hoewel het bestuur van FC Rijnvogels verrast en verbaasd zou zijn als er dit seizoen nog wordt gevoetbald, moet er dus nog een slag om de arm worden gehouden.
De evenementencommissie heeft in samenspraak met het bestuur besloten dat alle activiteiten die niet gelinkt zijn aan het voetbal worden afgelast. Dit geldt dus onder andere voor de Familiedagen 2020. Er wordt actief bekeken of dit naar de opening van het seizoen kan worden geschoven. Ook voor de andere evenementen wordt een andere datum vastgesteld. Voor het uitverkochte feest Losbandig is het nogmaals belangrijk om het toegangsticket goed te bewaren.
Ook de toernooicommissie heeft aangegeven dat alle thuistoernooien die voor het seizoen 2019/2020 waren georganiseerd zijn afgelast. In het nieuwe seizoen zijn in mei en juni de thuistoernooien weer van de partij.
Het bestuur van FC Rijnvogels houdt de ontwikkelingen nauw in de gaten en zal zich rond 6 april op basis van de dan actuele berichten laten informeren. Dan zal er uiteraard weer een update komen op de website en social media. We zijn trots op onze commissies die zich ondanks heel veel voorbereidend werk niet uit het veld laten slaan en de blik alweer op de toekomst hebben gericht.
Wederom veel gezondheid en sterkte toegewenst in deze roerige tijd.
Bestuur FC Rijnvogels

24/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media