COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

STEMMEN | Stem op FC Rijnvogels als club van het jaar

FC Rijnvogels doet mee aan de verkiezing ‘Club van het jaar’ als onderdeel van de RABO Club Support. Het is een uitdagend seizoen geweest voor alle vereniging in Nederland. Desondanks kijken we met een positieve blik vooruit en was de veerkracht groter dan ooit. Ook bij FC Rijnvogels zijn er vele mooie initiateven geweest om de club te laten floreren en de binding tussen de mensen, wat bij een familieclub als FC Rijnvogels hoort. nog eens aan te halen.

Er kan op FC Rijnvogels gestemd worden tot en met zondag 23 mei. We hopen dat onze leden en achterban zoveel mogelijk op onze mooie club willen stemmen. De gemeentewinnaars worden bepaald door het aantal stemmen, we hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te komen voor de titel van gemeentewinnaar. De jury kiest vervolgens per provincie uit een top 5 de provinciewinnaar om uiteindelijk in de laatste fase te komen om de titel club van het jaar binnen te slepen. De vakjury zal uiteindelijk de landelijke winnaar kiezen.

Stem nu! 
Door op onderstaande link te drukken kun je stemmen op FC Rijnvogels. Vergeet daarna niet om je stem te bevestigen via je e-mailadres:

KLIK HIER OM OP FC RIJNVOGELS TE STEMMEN! 

We rekenen op jullie stem!

Bestuur FC Rijnvogels

26/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media