HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Sport een terugkerend thema op de jaarveiling 2018

Zoals je kan verwachten bij een voetbalvereniging is sport een veelvuldig terugkerend thema op onze jaarveiling. Zo is er ruim voldoende de gelegenheid om op iets actiefs te bieden. Wedstrijden tegen heren 1 en 2 of vrouwen 1 en 2 bijvoorbeeld. Deze worden gespeeld op het veilingtoernooi tijdens de familiedagen en staan garant voor enorm veel gezelligheid. FC Rijnvogels doet er zelfs 100 consumptiemunten bij! Een ideale seizoensafsluiter voor je team!

Voetbalwedstrijden
maar ook het bijwonen van voetbalwedstrijden komt vaak terug op de kavellijst. Kaartjes voor het Nederlands elftal. De mannen van Koeman én onze oranje Leeuwinnen! Onder andere thuiswedstrijden van Groningen, Heracles, Sparta of Emmen. Ado tegen Ajax, of Ado-Feyenoord. Veel eredivisievoetbal vrijdag 16 november in onze kantine verkrijgbaar! Feyenoord liefhebbers kunnen sowieso veel aan hun trekken komen deze jaargang. Thuis tegen PSV of uit bij Pec Zwolle komen ook terug op de kavellijst. Tickets voor een wedstrijd van Bundesliga club Eintracht Frankfurt. Inclusief vliegtickets! Op de Duitse topper Schalke 04-Dortmund (8dec) kan ook geboden worden.

Motorsporten
Maar de veiling bij FC Rijnvogels is meer dan alleen voetbal! Een VIP arrangement voor een race naar keuze op circuit Zandvoort. En twee keer een VIP arrangement voor de TT-Assen. Een onvergetelijke belevenis voor de motorsportliefhebbers! Met deze kaarten zit je twee dagen op pole position!

Overige sporten
In Surhuisterveen wordt ieder jaar een wielercriterium gereden. Toppers als Froome, Dumoulin, Thomas en Sagan wonnen hier al eens. De Friezen maken er een prima feestje van met braderie, reclame karavaan én natuurlijk de wielrenners.
In Leiden wordt al jaren aardig aan de weg getimmerd op het hoogste podium in Nederland bij het basketball. Voor een thuiswedstrijd naar keuze van ZZ Leiden kan er deze avond ook geboden worden. Inclusief toegang tot de businessclub én inclusief buffet. Een unieke gelegenheid om het eens van dichtbij mee te maken. Dit kavel staat zelfs twee keer op de lijst!

Er is dit jaar weer veel sportiefs waar op geboden kan worden. Er is voor ieder wat wils!

Jaarveiling
16 november 2018
kantine FC Rijnvogels
aanvang 20.00 uur

05/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media