HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Complete kavellijst jaarveiling 2018 bekend!

Vrijdag 16 november vindt er weer een editie plaats van de jaarveiling. Vele items staan op de kavellijst. In genres van eten, sportief tot ontspanning. Met ruim 300 kavels moet het gek lopen wil er niets van uw gading bij zitten. Check snel de lijst op onderstaande link.

 

Kavels veiling 2018

 

Sloepentocht
Een sloepentocht door de Amsterdamse grachten staat zelfs twee keer op de kavellijst! Met maximaal 12 personen laat je je door een schipper vervoeren door de prachtige Amsterdamse grachtengordel. Deze mooie tocht van ca. vier uur vertrekt vanuit een locatie in Amsterdam.

De Amsterdamse grachtengordel
De Amsterdamse grachtengordel werd tijdens de Gouden Eeuw (1600-1700) gebouwd en groeide door de eeuwen heen uit tot een van de meest unieke plekken ter wereld. Het netwerk van verschillende waterwegen werd toentertijd gemaakt voor de drainage en terugwinning van land voor uitbreiding van de stad. Was de grachtengordel in eerste instantie gebouwd om praktische redenen, later groeide het gebied uit tot een karakteristieke omgeving. Rijke financiers uit de handelswereld stopten geld in de bouw van panden aan de grachten. De Singel, Herengracht, Keizersgracht en de Prinsengracht werden geboren.

Unesco Werelderfgoedlijst
Sinds 1999 wordt de Amsterdamse grachtengordel beschermd: het heeft een plekje weten te veroveren op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
UNESCO is de organisatie van de Verenigde Naties voor Educatie, Wetenschap en Cultuur. Een speciale commissie heeft met de Werelderfgoedlijst als taak om waardevolle cultuurhistorische locaties en natuurlandschappen wereldwijd te bepalen. Dit werelderfgoed is zo uniek dat het bewaard moet blijven voor toekomstige generaties. Op de Werelderfgoedlijst staan onder andere de Chinese Muur, de Grand Canyon, de piramides van Gizeh en het historische centrum van Florence.

Een rondvaart door de grachten is de bekendste én leukste manier om de Amsterdamse grachtengordel en de omgeving te ontdekken! Met je vrienden, je team of je familie is dit dé gelegenheid voor een geweldig leuk dagje uit.

Jaarveiling
16 november 2018
kantine FC Rijnvogels
aanvang 20.00 uur

08/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media