HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Richtlijnen Sport en Coronavirus

De GGD en RIVM leggen op dit moment geen extra beperkingen op voor verenigingen in onze regio. De KNVB staat in nauw contact met het RIVM en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. Alle berichtgeving wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Hier vindt u de berichtgeving van de KNVB.

 

Neem hygiënemaatregelen in acht. Het bestuur van FC Rijnvogels vraagt iedereen de hygiënemaatregelen die door het RIVM worden geadviseerd in acht te nemen. Het gebruikelijke handenschudden voorafgaand aan de wedstrijd en na afloop van de wedstrijd wordt NIET gedaan. Het is aan de leiders van de spelende elftallen en de scheidsrechter om dit voor, tijdens en na de wedstrijd onder de aandacht te brengen. We rekenen erop dat de spelersbegeleiders, vlaggers en scheidsrechters hun verantwoordelijkheid nemen, elkaar helpen en aanspreken wanneer nodig. 

 

Verder vragen wij iedereen, onze leden, vrijwilligers en bezoekers van onze vereniging de maatregelen in acht te nemen. De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Geen handen schudden

Meer informatie Voor vragen over het Coronavirus kan het speciale telefoonnummer van RIVM gebeld worden: 0800 – 1351

 

www.rivm.nl

 

11/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media