COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

READ THIS | Rijnvogels in de prijzen gevallen bij RABO ClubSupport!

Beste leden,

 

In deze moeilijke tijden hebben we voor de verandering iets leuks te melden. Samen met 150 andere verenigingen en stichtingen uit de regio heeft FC Rijnvogels deelgenomen aan Rabo ClubSupport! Wij hebben een bijdrage gevraagd voor de verduurzaming van ons Sportpark met LED-verlichting, zonnepanelen en een plasticvrije kantine. Dankzij de stemmen van onze leden en andere mensen die de vereniging een warm hart toedragen heeft de Rabobank ons een cheque overhandigd. Willen jullie ook weten welke bijdrage we hebben ontvangen?

 

Volg op dinsdagavond 17 november om 19:30 uur ‘De avond van Katwijk’ live op RTV Katwijk! In deze spetterende en half uur durende uitzending wordt de uitslag bekend gemaakt.

 

Samen maken we er een feestje van!

Normaal gesproken zou dit event in de TheaterHangaar plaatsvinden, maar vanuit de studio van RTV Katwijk maken we er toch een feestje van. Wij hopen dat jullie dit feestje met ons willen vieren! Hoe meer leden er mee kijken, hoe groter het feest!

 

Wint FC Rijnvogels de extra prijs?

Naast de uitslag van Rabo ClubSupport, is er ook nog een extra prijs te vergeven! Maar liefst 5 deelnemers van Rabo ClubSupport maken kans op een extra prijs van € 1.000,-. Wie deze deelnemers zijn, zie je tijdens de uitzending. De kijkers bepalen door het digitaal stemmen wie de extra prijs verdient. Mochten we tot de genomineerden behoren, dan hopen wij natuurlijk op jullie massale ondersteuning.

 

Dus kijk met ons mee op dinsdag 17 november!

 

12/11/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media