COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

KLEDINGSHOP | Spectaculaire aanbiedingen voor de feestdagen!

Santa Claus is coming to FC Rijnvogels!

 

De feestdagen komen er aan en er bestaat natuurlijk niets leuker dan een FCR cadeau in je schoen of onder de kerstboom. Om dit luister bij te zetten heeft de kledingshop maar liefst een 11-tal spectaculaire aanbiedingen op een rijtje gezet om de maand december zo feestelijk mogelijk te maken.

 

Van winterjassen tot regenjacks en van rugzakken, de officiële Eredivisie bal tot trainingssets. Er is voor ieder wat wils. Dit alles is vanaf nu te bestellen in onze webshop. De acties lopen tot uiterlijk 25 december 2020 en bij een bestelling van boven de €40,- krijg je er een gratis bidon van 750ml bij cadeau!

 

Door de gebruikelijke drukte rondom de feestdagen wordt er met klem geadviseerd om tijdig je spullen te bestellen, de levertijd kan oplopen tot 14 dagen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Tevens is door de COVID-19 maatregelen de kledingshop op De Kooltuin gesloten, hierdoor is gratis afhalen op dit moment niet mogelijk. Vrijwilligers van FC Rijnvogels bezorgen je bestelling gratis wanneer je in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg woont. Kies dan ook voor gratis afhalen. Dit kan wat vertraging opleveren, daarvoor vragen wij uw begrip. Wil je garantie, kies dan voor verzenden in de webshop.

 

Twijfel niet en maak gebruik van de mooie aanbiedingen!

 

FC RIJNVOGELS KLEDINGSHOP

https://www.sdteamsport.nl/clubshops/fcrijnvogels/index.php?route=common/home

 

25/11/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media